Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θέλουν την ρεβάνς οι «μπλε»

Ακόμη να κοπάσει ο θόρυβος (δικαιολογημένα) που έχει ξεσπάσει στο Νησί για την διαιτησία του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στο Κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μάντσεστερ.Γ (2-3) που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Σερ Άλεξ με σκανδαλώδη διαιτησία υπέρ της.

Η Τσέλσι με αυτό τον τρόπο γνώρισε την «παρθενική» της ήττα στο πρωτάθλημα και είδε τις δυο ομάδες του Μάντσεστερ να την φτάνουν στην βαθμολογία σε απόσταση βολής ενώ συμπλήρωσε αισίως δυο σερί ήττες αφού είχε χάσει με 1-2 στο Ντόνετσκ από την Σαχτάρ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Έτσι απέναντι στους «Κόκκινους Διαβόλους» εκτός από την ρεβάνς που λογικά θα θελήσουν να πάρουν για την άδικη πρόσφατη ήττα τους στο πρωτάθλημα θα θελήσουν και  να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες γιατί ένας πιθανός αποκλεισμός τους από την Μάντσεστερ.Γ θα τους ρίξει την ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι: Τόρες, Ιβάνοβιτς αλλά και ο Τζόν Τέρι για τον ίδιο λόγο.

Εκτός για να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες οι χαφ: Όμπι Μίκελ, Λάμπαρτ και ο Μάτα ενώ ο Άσλεϊ Κόουλ είναι τραυματίας.

Με αρκετές αλλαγές στην 11άδα τους αφού ο Γερμανός Μαρίν θα κάνει ντεμπούτο όπως και ο Βραζιλιάνος Λούκας Πιάζον. Επίσης θέση στην 11άδα λογικά θα πάρουν οι: Τέρνμπουλ, Αθμπιλικουέτα και ο Μόουζες.

Με πολλές «ρεζέρβες» οι «Κόκκινοι Διάβολοι»

Η Μάντσεστερ.Γ –έστω και με την βοήθεια της διαιτησίας κόντρα στην Τσέλσι – συνεχίζει και διευρύνει το νικηφόρο σερί της στα 5 παιχνίδια ενώ συνολικά στα 12 πιο πρόσφατα παιχνίδια της μετρά μόλις μια ήττα από την Τότεναμ (2-3) και μάλιστα εντός έδρας.

Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες: Τζόουνς, Βίντιτς, Σμόλινγκ, Καγκάβα ενώ ανάσες θα πάρουν οι: Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι και ο Ρίο Φέρτιναντ ενόψει του Σαββατιάτικου ντέρμπι με την Άρσεναλ.

Αρκετές «ρεζέρβες» στην αποστολή και πιθανότατα και στην 11άδα όπως οι:  Μάρβικ Βέρμτζιλ, Νικ Πάουελ, Μάικλ Κέιν , Σκοτ Γούτον αλλά και έμπειρους όπως οι: Νάνι, Σκόουλς και Γουέλμπεκ.

Στην πρόσφατη προϊστορία τους είναι χαρακτηριστικό πως η Μάντσεστερ.Γ μετρά 5-1-0 στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους ανεξάρτητα από έδρα και διοργάνωση.

  • Οι γηπεδούχοι θα ψάξουν την ρεβάνς ενώ οι φιλοξενούμενοι λογικά θα παρατάξουν πιο ισχυρή 11άδα. Πάω και εδώ στα πολλά γκολ αφού αναμένω ένα άναρχο ματς.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5

Γιάννης Καρατζαφέρης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©