Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τελειώνουν με τις εκκρεμότητες

Νέα παράταση πήρε το θέμα της υπογραφής των ανανεώσεων των συμβολαίων των Τοροσίδη, Τζεμπούρ και Χολέμπας.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές αναμένεται να κληθούν από τη διοίκηση του Ολυμπιακού μετά το παιχνίδι με την Μονπελιέ και να μπει τέλος στο συγκεκριμένο ζήτημα. Θετικά μηνύματα για Τζεμπούρ και Χολέμπας, ενώ ακόμα «παίζεται» η παραμονή του «Τόρο».

Νέο συμβόλαιο αναμένεται να υπογράψει ο Αλγερινός επιθετικός, με τον οποίο αναμένεται να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να υπάρξει αύξηση στις αποδοχές του από το ένα εκατ. ευρώ που παίρνει αυτή τη στιγμή. Από την πλευρά του, ο διεθνής μπακ-χαφ φημολογείται ότι έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό και απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση αυτής της υπόθεσης.

Όσον αφορά τον Τοροσίδη, η διοίκηση του προσφέρει αύξηση αποδοχών που φτάνει τις 800.000 ευρώ. Ωστόσο, χρειάζεται να ξεκαθαρίσει τι θέλει ο ίδιος παίκτης, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Αυτό μπορείς να συμβεί ακόμη πιο εύκολα, αν μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι. Μετά την Νάπολι και τη Ρόμα, δημοσιεύματα στην Ιταλία θέλουν και τη Τζένοα να εξετάζει την περίπτωση του αρχηγού των Πειραιωτών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, με τρία «ερωτηματικά» συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Φάληρο εν όψει του αγώνα με την Μονπελιέ για το Champions League.

Ο Τζεμπούρ έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, όμως έχει αρκετές πιθανότητες να παίξει κόντρα στη γαλλική ομάδα. Σίγουρα εκτός για το προσεχές ματς είναι ο Φουστέρ, ενώ ο Ιμπαγάσα ενδέχεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους την Τρίτη. Από την πλευρά του, ο Κοντρέρας θα φανεί τις επόμενες μέρες αν θα αγωνιστεί κόντρα στους πρωταθλητές Γαλλίας.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©