Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιουρόπα Λιγκ: Λάτσιο- Τότεναμ

Στο Ολίμπικο η Λάτσιο υποδέχεται την Τότεναμ με στόχο να πάρει το «τρίποντο» για να εξασφαλίσει την πρόκριση ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στο άλλο ματς του ομίλου στο ΟΑΚΑ.

Οι «Λατσιάλοι» παίρνουν την πρόκριση ακόμη και με ισοπαλία απόψε σε περίπτωση που δεν κερδίσει η Μάριμπορ στην Αθήνα τους «πράσινους».

Η ομάδα του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς συνήθως παρατάσσεται με πολλούς αναπληρωματικούς στην διοργάνωση και με πολλές «ρεζέρβες» στην 11άδα της πριν από δυο εβδομάδες νίκησε εύκολα με 3-0 τον ΠΑΟ χάρη σε δυο γκολ του Κόζακ και ένα του Φλόκαρι.

Στο Καμπιονάτο βρίσκεται στην 5η θέση όντας αήττητη στα δυο τελευταία ματς με νίκη (3-2) επί της Ρόμα στο ντέρμπι της «αιώνιας» πόλης και «λευκή» ισοπαλία στο Τορίνο απέναντι στην πρωτοπόρο Γιουβέντους με τον τερματοφύλακα Μαρκέτι να πιάνει και τα.. άουτ.

Οι γηπεδούχοι θα στερηθούν απόψε τις υπηρεσίες των λαβωμένων: Ντίας ( 12/0, Βραζιλιάνος αμυντικός), Εντερσον ( 4/1, Βραζιλιάνος μέσος) , Μπρόκι ( 6/0, μέσος) ενώ θα μείνουν εκτός για να προφυλαχτούν ο Γάλλος αμυντικός Κονκό ( 12/0) και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας ο διεθνής Γερμανός φορ Κλόζε ( 12/7).

Στο «4-3-3» που προτιμά ο Πέτκοβιτς στην Ευρώπη αντί του «4-5-1» που παίζει στο Καμπιονάτο με επιθετική τριπλέτα τους: Φλόκαρι, Ζαράτε και Κόζακ.

Η Τότεναμ με 6 βαθμούς στον όμιλο μέχρι τώρα ( Μάριμπορ 3-1, Μάριμπορ 1-1, ΠΑΟ 1-1, Λάτσιο 0-0) είναι στην 2η θέση και ακόμη και με ισοπαλία απόψε θα κρατά την τύχη στα χέρια της για την πρόκριση στην επόμενη φάση , φιλοξενώντας την τελευταία αγωνιστική τον ΠΑΟ, ανεξάρτητα από το αποψινό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Βίλας Μπόας την περασμένη αγωνιστική στο γκρουπ επικράτησε εύκολα με 3-1 της Μάριμπορ χάρη σε χατ τρικ του Ντεφό αλλά αυτή παραμένει η μοναδική νίκη της στα τελευταία πέντε ματς εκ των οποίων οι άλλες τέσσερις είναι ήττες!

Πιο πρόσφατη το 2-5 από την Άρσεναλ στο Emiratesστο κλασικό Λονδρέζικο ντέρμπι το οποίο ουσιαστικά κρίθηκε μετά την αποβολή του Αντεμπαγιόρ στο 18ο λεπτό και ενώ μέχρι εκείνη την στιγμή το σκορ ήταν στο 0-1 για τους «σπερς».

Ο 40αρης Φρίντελ έμεινε στο Λονδίνο για να πάρει τις απαραίτητες ανάσες κάτι που σημαίνει πως ο Λιορίς θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια ενώ οι: Πάρκερ, Καμπούλ, Εκοτό, Ντεμπελέ και Κόκερ είναι τραυματίες και επίσης εκτός δράσης.

Η Λάτσιο δεν έχει κερδίσει κανένα από τα οχτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της απέναντι σε Εγγλέζικες ομάδες στα Κύπελλα Ευρώπης.

  • Πιστεύω πως μια ισοπαλία θα βολέψει και τους δυο απόψε ανεξάρτητα του άλλου αποτελέσματος στον όμιλο. Ρισκάρω με το 1-1 ή το 2-2 αφού αμφότερες σκοράρουν.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ

Γιάννης Καρατζαφέρης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©