Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιούροπα Λίγκ: ΠΑΟ- Μάριμπορ

Στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟ φιλοξενεί την Μάριμπορ με στόχο να πετύχει την «παρθενική» του νίκη στον όμιλο , να δώσει συνέχεια στο 2-0 επί του ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική για το πρωτάθλημα και να διατηρήσει έτσι «ζεστούς» τους οπαδούς του και το καλό κλίμα που επικρατεί στον σύλλογο με την επιστροφή του Χουάν Ρότσα στον «πράσινο» πάγκο.

Ο Αργεντινός τεχνικός δεν πρόκειται να προβεί σε ριζικό Rotationκαι πολλές αλλαγές στην 11άδα του, κάτι που δεν συνήθιζε ούτε στις προηγούμενες θητείες του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, αφού θέλει η ομάδα του να αποκτήσει συνοχή.

Έτσι συγκριτικά με όσους ξεκίνησαν κόντρα στον ΠΑΟΚ το πολύ να γίνουν δυο αλλαγές και αυτές θα αφορούν στο «9» και στο «2».

Έτσι είναι πολύ πιθανό το σενάριο να δούμε τον Πετρόπουλο, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Γενάρη, αντί του Τοτσέ και τον Μαρίνο αντί του Γιούρκα Σεϊταρίδη στο δεξί άκρο της άμυνας.

Οι υπόλοιποι θα είναι οι ίδιοι που ξεκίνησαν και απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά» δηλαδή οι: Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Βελάσκες, Βύντρα, Σισοκό, Ζέκα, Βιτόλο, Κουίνσι και Μαυρίας ενώ εκτός δράσης είναι οι λαβωμένοι: Λάζαρος, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Σο και οι πιτσιρικάδες Μαρινάκης, Κουσίδης , Δώνης , Ταμπάκης , Καπίνο και ο Μπαρμπαρούσης.

Η Μάριμπορ προέρχεται από ήττα με 1-3 στο Λονδίνο με «θύτη» τον Ντεφό απέναντι στην Τότεναμ αλλά με 4 βαθμούς ( ΠΑΟ 3-0, Τότεναμ 1-1) μαθηματικά έχει ελπίδες πρόκρισης εάν δεν χάσει απόψε από τους «πράσινους» ενώ την τελευταία αγωνιστική φιλοξενεί την Λάτσιο στην Σλοβενία.

Στο εγχώριο πρωτάθλημα είναι πρωτοπόρος με 41 βαθμούς σε 17 ματς όντας στο +6 από την Ολίμπια Λουμπιάνας έχοντας και δυο ματς λιγότερα ενώ την περασμένη αγωνιστική συνέτριψε με 6-1 την Γκόριτσα με τον Βραζιλιάνο Μάρκος Ταβάρες να σκοράρει χατ τρικ.

Στο «4-2-3-1» ο Μπέριτς θα είναι στο «9» και ο Σκοπιανός Ιμπραϊμι , ο Βραζιλιάνος Ταβάρες και ο Τσβιτάνοβιτς θα είναι η τριάδα πίσω του.

  • Ο ΠΑΟ ξαναβρήκε σφυγμό και ρυθμό με τον Ρότσα στον πάγκο και με μια νίκη απόψε θα κρατήσει «ζεστό» τον κόσμο του και τις λίγες ελπίδες που έχει για πρόκριση εφόσον δεν κερδίσει η Λάτσιο την Τότεναμ στην Ρώμη.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

Γιάννης Καρατζαφέρης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©