Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κάνε κάτι επιτέλους!

Κάτι να γίνει, γιατί σε λίγο θα πονάνε τα μάτια μας.

Ολοι ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από τον Λεβαδειακό και θα τον βάλει μέσα στο τέρμα του. Ομως σφυροκόπημα με σφυροκόπημα έχει διαφορά. Του Ολυμπιακού χθες ήταν με άσφαιρα πυρά. Γιόμα στη γιόμα. Αναχρονιστικό ποδόσφαιρο. Πού ήταν η κυκλοφορία της μπάλας, το κάθετο ποδόσφαιρο;

Μεγάλη αδυναμία να μπει η ομάδα με καλές προϋποθέσεις στην περιοχή. Να αντικρίσουν τον πολύ καλό Κυριακίδη. Το πρόβλημα ήταν φανερό και την προηγούμενη αγωνιστική με τη Βέροια. Είναι υποτιμητικό για τους «ερυθρολεύκους» να λείπει ο Ιμπαγάσα και να μοιάζουν σκόρπια διαδήλωση. Με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, που ξέρεις ότι θα κλειστεί πίσω για να πάρει αποτέλεσμα, τι τα θες τα τρία αμυντικά χαφ, κόουτς; Οταν μάλιστα το έχεις δοκιμάσει με τη Βέροια κι είχε βγει μάπα το καρπούζι. Το ξανακάνεις ελπίζοντας ότι θα γίνει οργανωτής ο Γκρέκο ή ότι θα ξυπνήσει από τον λήθαργο ο Μανιάτης. Τουλάχιστον με τον Πίνο είδαμε έναν παίκτη που βάζει το μυαλό να δουλέψει, ξεμαρκάρει τους συμπαίκτες του και παίζει για την ομάδα.

ΝομΙζω ότι κάποιοι είναι σίγουροι πως θα παίζουν βρέξει - χιονίσει και παρατραβάνε το σχοινί. Μάλλον, δεν καταλαβαίνουν πού παίζουν, όπως είπε ο Μαρινάκης στην κοπή της πίτας.

Μπράβο στον Λεβαδειακό και τον Παράσχο γιατί έπαιζαν με μυαλό κι έβαλαν δύσκολα στον αλαζόνα πρωταθλητή. Ενα γκολ το δικαιούτο η Λιβαδειά με τα δύο δοκάρια. Κι ο Ολυμπιακός δικαιούτο πέναλτι στις καθυστερήσεις, αλλά όταν είσαι Ολυμπιακός δεν ψάχνεις γωνία στο δεκάρικο.

Μπάμπης Χριστόγλου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(26 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©