Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Christmas world: Ο κόσμος των Χριστουγέννων... στο Metropolitan Expo!

Ένα Χριστουγεννιάτικο ταξίδι
που ξεκινά την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου
 
 Απο την Παρασκευη 29 Νοεμβριου και για 33 μαγικες ημερες οι "μπομπιρες" θα παρουν απ το χερι την μαμα και το μπαμπα και θα κανουν ένα υπεροχο Χριστουγεννιατικο ταξιδι!!!
 
Σε υπεροχο μαγευτικο περιβαλλον 12,000 τμ διαμορφώθηκε ενα Χριστουγεννιατικο παρκο γεματο εκπλήξεις για μικρά αλλα και  "μεγάλα" παιδια....!!!!
 
Σε μια ζεστη Χριστουγεννιατικη ατμοσφαιρα, με ενα εντυπωσιακο καρουζελ, με ενα αληθινο παγοδρόμιο, με υπεροχα φουσκωτα χριστουγεννιατικα παιχνίδια, με το χοντρουλη Αι Βασιλη να μας υποδεχεται στο χωριο του, με κινηματογραφικές και θεατρικές παραστάσεις και με δημιουργικά παιχνίδια, σιγουρα θα περάσουμε μαζί μια όμορφη και δημιουργικη εμπειρία.
 
Τα παιδια θα εχουν την ευκαιρία να γραψουν γραμμα στον Αι Βασίλη, να δουν την προετοιμασια των δωρων, και να βγαλουν υπεροχες φωτογραφίες. 
 
Μικροί και μεγάλοι, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους και με την ευγενικη συνεργασια ξένων εταιριών, θα γνωρίσουν τα ήθη και τα έθιμα της καθε χώρας.
 
Με Καργκιοζη και κουκλοθέατρο τα "πιτσιρίκια" θα εχουν την ευκαιρία στα ειδικα εργαστήρια να δημιουργησουν την δική τους μαριονέτα,  να φτιαξουν φιγουρες απ το Καραγκιοζη, καθως και να φτιαξουν τα δικά τους μοναδικά Χριστουγεννιατικα στολίδια.
 
Σε δυο κινηματογραφικές αιθουσες, γονείς και παιδια μπορούν να παρακολουθήσουν Χριστουγεννιάτικες ταινίες. Στη μια απο τις δυο αιθουσες, οι ταινιες θα προβάλονται με την κλασσικη κινηματογραφικη μηχανή 35 mm η οποια θα είναι ορατη στο κοινο και αποτελεί μοναδική αισθητική εμπειρια και αξιοθέατο!!!
 
Αμέτρητα παιχνίδια θα διακσεδάσουν μικρούς και μεγάλους όπως αυτοκινητάκια, Κλασσικά Συγκρουόμενα Αυτοκινητάκια, Το Ροντέο με τον Το Παραδοσιακό Carousel, Ένα Παραμυθένιο Τρενάκι, Ο Αρκτικός Λαβύρινθος, Αληθινό Παγοδρόμιο, Η Παγοτσουλήθρα με τα Έλκηθρα, Η Γιγάντια Χιονόμπαλα, Τα Φουσκωτά Παιχνίδια, Η Πίστα με τα Ποδήλατα, 10 Φανταστικά Τραμπολίνο, Ένα Giga Bowling, Μοναδικά ΗλεκτρικάΤάρανδο, Η Μοναδική Περιπέτεια με τις Πιρόγες των Εσκιμώων.
 
Στους ειδικα διαμορφωμένους χώρους οι συνοδοί μπορουν να απολαυσουν υπέροχες λιχουδιές και ζεστά ροφήματα απ όλο το κοσμο.
 
Το Μαγικό Χριστουγεννιάτικο Ταξίδι θα ξεκινήσει την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως το τέλος Δεκεμβρίου 2013.
Μέχρι την έναρξη των σχολικών διακοπών στις 20 Δεκεμβρίου, θα λειτουργεί μόνο Παρασκευή (απόγευμα 4-10μ.μ. ), Σάββατο και Κυριακή (10π.μ.-10μ.μ.).
Επίσης τις καθημερινές θα δέχεται μαθητές και μαθήτριες δημοτικών σχολείων και γυμνασίων.
Από 20 έως και 31 Δεκεμβρίου θα λειτουργεί καθημερινά από 10πμ. έως 10μ.μ.
 
Χιλιάδες παιδιά από 2 έως 15 ετών θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ένα μαγικό ταξίδι στο Christmas World, μέσα σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.
 
 

μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη Εμπειρια για όλη την οικογένεια.........!!!!!!!!!

Επιμέλεια: Έλενα Αλεξοπούλου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©