Dole Left
Dole Right

Διαβάστε:

 

Ο "εκτελεστής" της Μπενφίκα (Vid)

Ο Κώστας Μήτρογλου είναι σε τρομερή κατάσταση και στη δεύτερη σεζόν του στην Μπενφίκα (36 συμμετοχές / 22 γκολ), αφού έχει βρει δίχτυα απέναντι σε 14 διαφορετικές ομάδες. Δείτε ποιες ομάδες συγκαταλέγονται στις «πελάτισσες» του.


Παρά τους τραυματισμούς του, ο Κώστας Μήτρογλου έχει αγωνιστεί στα 4 από τα 6 φετινά ματς της Μπενφίκα στο πρωτάθλημα και έχει σκοράρει ήδη τρεις φορές με τελευταίο του θύμα την «νεοφώτιστη» Τσάβες.
 
Με τις απουσίες των Ζόνας και Χιμένες όλο το βάρος στη γραμμή κρούσης του συλλόγου της Λισαβόνας πέφτει πάνω στον διεθνή επιθετικό που έχει σκοράρει τα 3 από τα 5 τελευταία γκολ της ομάδας του.

Ο καλύτερος πελάτης του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού είναι η Μπελενένσες έχοντας βρει δίχτυα 5 φορές, ενώ ακολουθεί η Μπράγκα με 4. Ο 28χρονος επιθετικός έχει πανηγυρίσει 3 φορές απέναντι στην Μαρίτιμο και από 2 με Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Εστορίλ.

Ο Μήτρογλου φαίνεται και στα μεγάλα ματς αφού έχει πετύχει από ένα γκολ σε Πόρτο, Αρούκα, Νασιονάλ Μαδέιρα, Βιτόρια Σετουμπάλ, Τσάβες, Ακαδέμικα, Τοντέλα, Πάκος Φερέιρα και Μορεϊρένσε.

Video

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. TAGS