Dole Left
Dole Right

Διαβάστε:

 

Τιμωρήθηκε στις καθυστερήσεις

Την πρώτη του ήττα γνώρισε στο φετινό πρωτάθλημα της Super League ο Ολυμπιακός, ο οποίος ηττήθηκε στην «AEL FC Arena» από την ΑΕΛ, με 1-0, με γκολ που σημειώθηκε στο 92ο λεπτό του αγώνα.


Η ΑΕΛ προσπάθησε να μπει πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με τη βοήθεια του κόσμου της και στο πρώτο τρίλεπτο είχε κερδίσει δύο κόρνερ, με την εστία του Ολυμπιακού όμως να μην κινδυνεύει.

Οι Πειραιώτες χάρη και στην ποιότητά τους πήραν τα ηνία και την κατοχή της μπάλας χωρίς ωστόσο να κάνουν κάποια μεγάλη φάση μπροστά από την εστία του Ξενοδόχοβ.

Μοναδική εξαίρεση το γκολ του Ελιουνούσι που ακυρώθηκε ως οφσάιντ στο 7ο λεπτό και η ευκαιρία του Ιντέγε στο 17’ όπου βρέθηκε μέσα στην περιοχή και δεξιά, όμως την προβολή του πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των «βυσσινί».

Στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης οι παίκτες του Πάουλο Μπέντο κέρδισαν ένα φάουλ έξω από την περιοχή, με την εκτέλεση να αναλαμβάνει ο Μιλιβόγεβιτς, όμως ο Ξενοδόχοβ ήταν και πάλι εκεί, διώχνοντας σε κόρνερ.

Η μοναδική καλή στιγμή της ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο, πραγματοποιήθηκε στο 19ο λεπτό, όταν του σουτ του Ρέντζα, απομάκρυνε σωτήρια ο Καμπιάσο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, με τον καθαρό χρόνο παιχνιδιού που παίχτηκε όμως να ήταν πολύ λίγος καθώς οι παίκτες της Λάρισας έπεφταν διαρκώς στον αγωνιστικό χώρο για καθυστερήσεις.

Ο Ολυμπιακός δεν απειλούσε επιθετικά, γι’ αυτό και ο Πάουλο Μπέντο έκανε διπλή αλλαγή στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης, περνώντας στο γήπεδο τον Φορτούνη και τον Πασιένσια, θέλοντας να δώσει πνοή στην επίθεσή του.

Το παιχνίδι παρόλα αυτά συνέχισε να κυλάει στους ίδιους ρυθμούς, με τις δύο ομάδες να μην φαίνονται απειλητικές και όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα ολοκληρωνόταν στο 0-0 και θα έπαιρναν από έναν πόντο.

Στο 92ο λεπτό της αναμέτρησης όμως, ο Κοντόρ εκτέλεσε δυνατό πλάγιο από τα δεξιά, με την άμυνα των «ερυθρόλευκων» να αδρανεί, τον Γκόλια να σουτάρει και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Καπίνο και αφού προηγήθηκε κόντρα στα πόδια του Μιλιβόγεβιτς.

Έτσι ο Ολυμπιακός πάει στο ντέρμπι της ερχόμενης εβδομάδας με την ΑΕΚ, έχοντας 6 πόντους έπειτα από τις νίκες με Βέροια και Ηρακλή και την ήττα από την ΑΕΛ.

ΑΕΛ: Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Κοντόρ, Αναστασόπουλος (74’ Λαμπρόπουλος), Φατιόν, Γκόλιας, Ναζλίδης, Αβραάμ (87’ Ντέλετιτς), Ντοντό (81’ Βαρέλα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καπίνο, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Βιάνα, Τσιμίκας (63’ Φορτούνης), Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο (76’ Μάρτινς), Ελιουνούσι, Σεμπά, Ιντέγε, Καρντόσο (62’ Πασιένσια).
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. TAGS