Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρεμιέρα με γκολ για τον Μέσι και τους φίλους του

Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που το πρόγραμμα έχει δύο αναμετρήσεις στο Κόπα Αμέρικα. Τη μία βέβαια, δεν θα μπορέσουμε να την παρακολουθήσουμε πολύ, μιας και σχεδόν την ίδια ώρα υπάρχει και το παιχνίδι της Εθνικής μας με τα Φερόε.

Το Ουρουγουάη – Τζαμάικα, δε νομίζω πως είναι από τα παιχνίδια, που θα πρέπει να μας απασχολήσουν πολύ στοιχηματικά, οπότε πάω στο «ψητό» που υπάρχει στο ματς της Αργεντινής με την Παραγουάη.

Ο Τάτα Μαρτίνο προβληματίζεται λέει για το ποιόν θα βάλει με τους Μέσι και Ντι Μαρία, που έχουν καπαρωμένη τη θέση στην ενδεκάδα. Αγκουέρο, Ιγκουάιν ή Τέβες είναι οι τρεις που διεκδικούν μια θέση, αν και για μένα ο Μαρτίνο, θα έπρεπε να βρει τρόπο, να χωρέσει τους τέσσερις από τους πέντε παραπάνω. Έτσι ή αλλιώς ωστόσο, η Παραγουάη δεν θα γλιτώσει με λιγότερα από τρία σήμερα, άντε να βάλει κι ένα. Το over 3.5 γκολ στο παιχνίδι, πληρώνει 2.65 στην  betshopκι αυτό θα είναι το ποντάρισμα μου για σήμερα, ενώ και το over 1.5 στο ημίχρονο το βρίσκω ενδιαφέρον με 2.40 και πάλι στην betshop.

Aργεντινή – Παραγουάη: Over 3.5 2.65 betshop

Αργεντινή – Παραγουάη: Over 1.5 ημίχρονο 2.40 betshop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©