Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θρυλέ ολέ και γ.... Ζουκερμπέργκ!

Καλησπέρα αλάνια, δεν τα είπαμε γιατί δεν έχει δράση με Ολυμπιακό και είπα να αράξω λίγο… Λοιπόν ακούστε τι έγινε…

Την Πέμπτη 8/10/15 μου έκοψαν το προφίλ μου στο fbχωρίς καμία προειδοποίηση, ενόχληση, αναφορά κλπ. Φυσικά δεν έβριζα μάνες, θεούς, δεν έκανα διακρίσεις κατά άλλων και γενικά είχα μια συμβατή με τους κανονισμούς συμπεριφορά…

Οι δυο τελευταίες μου δημοσιεύσεις αφορούσαν, ένα δικό μου κείμενο στο bam.grμε τίτλο «Η κάθαρση ξεκίνησε από τους δικούς τους, αυτούς που δεν τρώνε σανό!» και την είδηση για το πέσιμο των ζελέδων στον Μπάμπη, όπου και ανέβασα το κείμενο σχολιάζοντας πως είναι… Ιερόδουλες μια ζωή αλλά στο λαϊκότερο!

Μάλλον ενοχλώ… και ενοχλώ κάποιους που έχουν τα κονέ με τον Ζούγκερμπεργκ και προχώρησε το fbσε αδιανόητη λογοκρισία γιατί κατέβασε ένα προφίλ που τηρούσε όλες τις προδιαγραφές του, χωρίς καμία προειδοποίηση!

Δεν πειράζει, δεν μασάμε… με κατέβασαν από το fbαλλά θα με βρουν μπροστά τους στον… Γαύρο! Περαστικά σας! Από αύριο θα γράφω κι εγώ μαζί με τον Μπάμπαρο στην εφημερίδα όλων των Γαύρων!

Φυσικά ζήτησα τη βοήθεια ενός αδερφού και μου έκανε σελίδα στο fb για… «να μου τα κλάσουν» είπε… οπότε όσοι γουστάρουν τα λέμε και από εδώ… facebook.com/akatanomastosG7

ΥΓ: Βαζέλα νίκησες στο ΣΕΦ σε φιλικό ματς προετοιμασίας αλλά στο λέω από τώρα για να το σημειώσεις… Εγώ θα είμαι Φάιναλ Φορ και Πρωταθλητής Ελλάδος, εσύ εκτός Φάιναλ και Κυπελλούχος!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©