Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αλλαγές σίγουρα, μεταγραφές ίσως!

Δεδομένες οι αλλαγές στη λίστα του Ολυμπιακού για την Ευρώπη. Ανοιχτό το ενδεχόμενο πραγματοποίησης μεταγραφών μετά τη βατή κλήρωση.
Ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα να προχωρήσει σε τρεις αλλαγές στη λίστα για το Europa League σε σχέση με αυτή που είχε δηλώσει στην UEFA για το Champions League. 
 
Δεδομένο πρέπει να θεωρείται πως ο Τζίμι Ντουρμάζ θα πάρει τη θέση του Άλαν Πουλίδο, ο οποίος μοιάζει απίθανο να παραμείνει στον Ολυμπιακό, τουλάχιστον στο δεύτερο μισό της σεζόν. Από εκεί και πέρα υπάρχει δικαίωμα δύο ακόμη προσθαφαιρέσεων, που μπορεί να καλυφθούν από παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ (π.χ. Φουστέρ) ή από μεταγραφές. 
 
Αν και καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί, δεν είναι καθόλου απίθανο παρά την πληρότητα του ρόστερ να γίνουν 1-2 προσθήκες, ειδικά από τη στιγμή που η κλήρωση για τους «32» του Europa League κρίνεται καλή και υπάρχουν ελπίδες για μια καλή πορεία στη διοργάνωση.
 
Φημολογείται πως οι Πειραιώτες εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησης ενός αριστεροπόδαρου στόπερ και ενός εξτρέμ, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©