Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παπ... is back!

Έγινε το μπαμ! Είναι πλέον οριστικό πως επιστρέφει ο Παπ στο σπίτι του και στην ομάδα της καρδιάς του.

Από τη στιγμή που είχε ξεκαθαρίσει στην Μπάτσα πως θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό ήταν βέβαιο πως δεν θα κάνουν προσφορά. Αυτό πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε, δεν θα το έκαναν πολλές ομάδες.

Η ομάδα θωρακίζεται επιπλέον, αποκτάει παραπάνω λύσεις και προσθέτει ακόμα έναν αρχηγό, έναν πιστό στρατιώτη και ένα δικό της παιδί. Μετά τις προσθήκες των Τζέιμς-Όντομ και με τους Λοτζέσκι-Γιανγκ να επιστρέφουν ο ερχομός του Παπανικολάου μοιάζει, τουλάχιστον στα χαρτιά, σαν το τελευταίο κομμάτι ενός εκπληκτικού παζλ. Οι λύσεις που θα δώσει στο «3» και στο «4» είναι πολύτιμες και μπορούν να κρίνουν μια κούπα ας πούμε..!

Για τον Κώστα που ταλαιπωρείται από το καλοκαίρι στην Αμερική και που σίγουρα δεν διανύει την καλύτερη περίοδο στην καριέρα του, ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα που θα μπορούσε να του προσφέρει την «θεραπεία» που χρειάζεται. Ο Παπανικολάου σε τοπ φόρμα παίζει NBAκαι μόνο στον Ολυμπιακό μπορεί να επανέλθει σε αυτά τα επίπεδα και να το κάνει γρήγορα. Εδώ τον ξέρουμε, τον αγαπάμε και θα τον στηρίξουμε όσο χρειαστεί, αν χρειαστεί. Άλλωστε θα είναι μια προσθήκη-θεμέλιο για το μέλλον. Αλλά εγώ πιστεύω πως θα βοηθήσει άμεσα στο Top 16 και μέχρι το Final 4 να είναι ο Παπ που θυμόμαστε με την ερυθρόλευκη. Η φιλοσοφία του Ολυμπιακού δεν έχει αλλάξει από τότε που έφυγε και δεν θα του είναι δύσκολο να προσαρμοστεί στα θέλω του Σφαιρόπουλου. Όμως το σπουδαιότερο όλων θα είναι να βγάλει τον εγωισμό του στο παρκέ και να δείξει σε όλους ποιος πραγματικά είναι!


AKATANOMASTOS
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©