Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ντόπες» Σίλβα στους παίκτες εν όψει ΠΑΟΚ

Ο Μάρκο Σίλβα μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ - «Συγκεντρωμένοι στο ματς», το μήνυμα της διοίκησης



Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μαθηματικά μοίρασε ο Μάρκο Σίλβα στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, με ομιλία του στη σημερινή προπόνηση. Παράλληλα, επιχείρησε να τούς ανεβάσει την ψυχολογία τους, εν όψει του ημιτελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, την Τετάρτη.

«Το αξίζατε 100% και μπράβο σας! Με βάση την μεγάλη προσπάθεια, την δουλειά που κάνατε και τις εμφανίσεις σας δεν αξίζατε τίποτα λιγότερο από αυτό το πρωτάθλημα και τόσο νωρίς. Είχαμε την καλύτερη ομάδα και δικαίως πήραμε τον τίτλο. Τώρα μας περιμένει ο δεύτερος στόχος μας. Πάμε στην Τούμπα για να κάνουμε το χρέος μας και όσα πρέπει για να βρεθούμε στον τελικό και να κερδίσουμε και το Κύπελλο», τούς είπε χαρακτηριστικά.

Το… βάρος στο ντέρμπι και όχι στις διαπραγματεύσεις

Το μόνο που υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων του Ολυμπιακού τις τελευταίες ημέρες είναι το ματς με τον «Δικέφαλο του Βορρά», όπως χαρακτηριστικά λένε στον Πειραιά. Συνεπώς, οι διαπραγματεύσεις, που υποστήριξε ο Μάρκο Σίλβα ότι υπάρχουν για τη συνέχιση της συνεργασίας του με την ΠΑΕ την επόμενη σεζόν, περνούν σε… δεύτερη μοίρα. Πάντως, είναι δεδομένο ότι στην ΠΑΕ επιθυμούν να παραμείνει στο πόστο του.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©