Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Δεν κακοποιήθηκε κανένα ζώο, ντοκιμαντέρ γυρίζαμε»

Τι λέει ο Πρωταθλητής της Ελευθέρας και Ελληνορωμαϊκής Πάλης Κώστας Αβράμης που πάλεψε με μοσχαράκι.






Η Αγρελιά Τρικάλων, είναι το πιο ορεινό χωριό του Δήμου Τρικκαίων γενέτειρα Ολυμπιονικών, Παγκόσμιων και Πανευρωπαϊκών αθλητών της Πάλης. 

Εκεί ξεκίνησαν οι λήψεις προκειμένου να παραχθεί ένα ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί σε όλον τον πλανήτη. 

Στόχος του ντοκιμαντέρ του οποίου εμπνευστής είναι ο Καθηγητής Πανεπιστημίου ΤΕΦΑΑ Χρήστος Κόλλιας είναι να αποσταλεί στην Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή καθώς και στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Πάλης, είναι η αναβάθμιση του αθλήματος της Πάλης με επίκεντρο την γενέτειρα του αθλήματος την Αρχαία Ολυμπία, ενώ ταυτόχρονα θα συμβάλει στα μέγιστα στο αίτημα της Ελλάδας να δημιουργηθεί Παγκόσμιο Κέντρο Πάλης στην χώρα μας συνδυάζοντας αρμονικά την άθληση , την φιλοσοφία και την μουσική. 

Το ντοκιμαντέρ ξεκινά με πλάνα από την Αγρελιά προς τιμή της μεγάλης ομάδας του «Α.Σ Τρίκκη» που υπό την καθοδήγηση του Πρωταθλητή Σπύρου Αβράμη, έβγαλε από τις κοιτίδες της περισσότερους από 40 Πρωταθλητές , οι 12 από την Αγρελιά οι οποίοι διέπρεψαν με τις επιδόσεις τους. 

Ο Τρικαλινός Πρωταθλητής της Ελευθέρας και Ελληνορωμαϊκής Πάλης Κώστας Αβράμης κλήθηκε να ανταποκριθεί στην αναβίωση του μύθου του Μίλων του Κροτωνιάτης (6ος π.Χ. αιώνας οποίος ήταν παλαιστής από την Μεγάλη Ελλάδα, είχε στεφανωθεί σε 6 Ολυμπιάδες, για την ρώμη και την μυϊκή του δύναμη, καθώς είχε σηκώσει στους ώμους του έναν ταύρο 4 ετών ενώ κατανάλωνε 5 κιλά κρέας, άλλα τόσα σε ψωμί και έπινε σχεδόν 10 λίτρα κρασί σε κάθε του γεύμα. 

Ο Κώστας Αβράμης πάλεψε με με ένα μοσχαράκι και κατάφερε να του επιφέρει λαβές χωρίς να τραυματίσει το άγριο ζώο. 

Όπως λέει ο ίδιος στη Freddo: «Ο Καθηγητής Πανεπιστημίου ΤΕΦΑΑ Χρήστος Κόλλιας μου τηλεφώνησε και με ενημέρωσε ότι θα γίνει ένα ντοκιμαντέρ το οποίο θα αποσταλεί στη ΔΟΕ, καθώς και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Πάλης για την αναβίωση του μύθου του Κροτωνιάτη. Τα γυρίσματα κράτησαν λιγότερο από μία ώρα και δεν κακοποιήθηκε κανένα ζώο. Κάναμε γυρίσματα σε δύο-τρεις στάσεις. Αυτό ήταν όλο.Τα μοσχάρια ήταν φίλων από το χωριό. Στα 53 μου δεν έχω τέτοια ένστικτα».  



πηγή: newsbeast.gr
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©