Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ πόνταρε 500.000 ευρώ σε τουρκικό ντέρμπι!

Στοίχημα 500.000 ευρώ σε ντέρμπι του τουρκικού πρωταθλήματος που έληξε 0-0, κέρδισε πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ, όπως αποκάλυψε η "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ".


Η εκπομπή είχε δημοσιοποιήσει την προκαταρκτική εξέταση που διενεργεί ο αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου για διεθνές κύκλωμα στοιχηματισμού που αλλοιώνει αποτελέσματα ποδοσφαιρικών αγώνων και δρα στην Ελλάδα.

Η έρευνα ξεκίνησε για τέσσερα στημένα ματς του σουηδικού πρωταθλήματος και έχει εντοπίσει 36 φυσικά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων Έλληνες παράγοντες, ποδοσφαιριστές και μπουκ. 



Στον αγώνα του τουρκικού πρωταθλήματος υπάρχουν στοιχεία από δύο τηλεφωνικές συνομιλίες και τρία sms. Μάλιστα ο πρόεδρος της μεγάλης ΠΑΕ φαίνεται να ποντάρει στο ακριβές σκορ!

Στην υπόθεση εμπλέκεται και πρώην ποδοσφαιριστής της ίδιας ΠΑΕ, ο οποίος εργάστηκε σε τεχνικά επιτελεία ελληνικών ποδοσφαιρικών ομάδων. Βρέθηκαν 39 στοιχηματικά κουπόνια που εξαργύρωσε και αποκόμισε κέρδη 35.000 ευρώ.

Η δικαστική έρευνα άνοιξε από την αντεισαγγελέα Εφετών Βιργινία Σακελλαροπούλου, μετά από σχετική ανώνυμη καταγγελία που διαβιβάστηκε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο.

Πηγή:skai.gr
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©