Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Νικόλας, ο Νικολάου και η Μάχη των 10!

Ξεκινάω στα γρήγορα με το ποδόσφαιρο όπου σε ένα ευχάριστο ματσάκι ο Ολυμπιακός έκανε το χρέος του και συνεχίζω με το θρίαμβο των 10 στο Καζάν.


Αποθεώθηκε ο μικρός Νικολάου στο γκολ που έβαλε και στο ντεμπούτο του ο Σισοκό άνοιξε λογαριασμό. Είδαμε και τον Νικόλα, λίγες ημέρες πριν την επέτειο της τραγωδίας της Θύρα 7 (8/2/1981), να ακουμπάει το τόπι μέσα στο Καραϊσκάκη έστω και με πολιτικά ρούχα, τον αποθεώσαμε και φυσικά εκείνος το ανταπέδωσε προσφέροντας και λίγο πόνο στους απέναντι.

Νίκος Αναστόπουλος
«Τα χρήματα και οι τίτλοι στις εφημερίδες τελειώνουν κάποια στιγμή. Το μόνο που μένει είναι η αγάπη και η εκτίμηση του κόσμου. Το να με βρίζουν οι Παναθηναϊκοί και οι ΑΕΚτζήδες είναι λογικό. Αν όμως σε μία ομάδα έχεις παίξει και δεν την έχεις προδώσει, ο κόσμος το αναγνωρίζει. Είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχω κερδίσει».


Κλείνω με την άλλη αρρώστια, αυτή της ομάδας μπάσκετ που πάλι μας έκανε να νιώσουμε πιο δυνατοί και φυσικά υπερήφανοι.
Δεν θέλω να γράψω κάτι άλλο και θα κάνω κάτι που δεν μου αρέσει. Θα περιαυτολογήσω αλλά όχι για να σας πω: Σας τα έγραφα εγω! Το κάνω μόνο και μόνο γι αυτούς τους 10 μάγκες και όλο το επιτελείο που μας έχουν κάνει να πιστεύουμε ότι είναι τόσο ΟΜΑΔΑ που μπορούν να καταφέρουν τα πάντα!
Ανήμερα του αγώνα το παρακάτω κείμενο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "ΓΑΥΡΟΣ".

Η μάχη των 10

Τι ματς και αυτό για τον Ολυμπιακό με την Ούνιξ στη Ρωσία. Λαβωμένη η ομάδα και με μεγάλη επιβάρυνση σε όσους είναι διαθέσιμοι. Διάβασα όμως τις δηλώσεις του Σφαιρόπουλου και του Παπανικολάου και ηρέμισα.
Κανείς δεν κλαίγεται, κανείς δεν φοβάται. Είναι ενωμένοι και θα δώσουν τη μάχη τους.
Ξέρω ότι θα δω 10 άτομα που θα κάνουν τα πάντα μέσα στο παρκέ για να πάρουν τη νίκη. Ξέρω ότι θα τα δώσουν όλα και θα είναι πιο ενωμένοι από ποτέ. Ξέρω ότι θα παίξουν παραπάνω και για τους τραυματίες.

Κάτι μου λέει ότι σήμερα στο Καζάν θα δούμε αυθεντικό, ωμό, Ολυμπιακό DNA. Θα χρειαστεί σίγουρα να είναι και σε καλή μέρα τα γκαρντ σου, δεδομένων των απουσιών.

Πρέπει ο Γκριν να προσφέρει περισσότερα στο σκοράρισμα. Πρέπει ο Σφαιρόπουλος να του βγάλει περισσότερα plays.
Λογικά θα βγουν κάποια προβλήματα και εκεί θα πρέπει να αντιδράσουμε σωστά. Πρέπει να περιμένουμε άναρχο παιχνίδι πάλι. Όπως του Παναθηναϊκού. Η Ούνιξ δεν ελπίζει σε τίποτα και θα παίξει ελεύθερα. Θα παίξει για τις εντυπώσεις και φυσικά για τη νίκη στην έδρα της. Δεν γίνεται να είμαστε ξανά απροετοίμαστοι απέναντι σε αυτό το άναρχο παιχνίδι.
Φυσικά η άμυνα μας θα βάλει τις βάσεις για τη νίκη. Θα είναι δέκα παίκτες και πρέπει όσοι αγωνιστούν να προσφέρουν το δικό τους λιθαράκι.
Ο κόουτς τους εμπιστεύεται όλους και τώρα η ομάδα θα τους χρειαστεί περισσότερο από ποτέ.
Ξέρω ότι θα το κάνουν και πως γενικότερα η ομάδα θα μασάει σίδερα και θα κερδίσει.


AKATANOMASTOS7
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©