Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μέσα στην Πόλη... ταύλα οι Ρώσοι όλοι

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει από την Κωνσταντινούπολη για το έπος του Ολυμπιακού και στέλνει δυο λόγια παρηγοριάς στον σύντροφο Βατούτιν που βλέπει τα λεφτά του να γίνονται αέρας κοπανιστός κάθε φορά που η ομάδα του συναντά τον Ολυμπιακό.

Ρε μπαγάσηδες το κάνετε επίτηδες! Τους αφήνετε να είναι μπροστά σε ολόκληρο το παιχνίδι και τους παίρνετε στο τέλος την μπουκιά μέσα από το στόμα; Ρε μπας και είστε σαδιστές και τους κάνετε κάθε φορά τα ίδια; Έβλεπα τους Ρώσους να περνάνε από μπροστά μου με σκυμμένα τα κεφάλια και ειλικρινά τους λυπόμουνα. Τόσα λεφτά, τόσα χρυσοφόρα συμβόλαια, τόση διαφήμιση για την υπερομάδα και στον πάτο, άχυρα. Λοιπόν κάτι συμβαίνει με τον Ολυμπιακό και την ΤΣΣΚΑ. Εκεί που οι καημένοι νόμιζαν ότι θα τα καταφέρουν, εκεί που ήταν καβάλα στ' άλογο για 38' μέχρι τα τελευταία 2, τους πήρε ο Σπανούλης και τους σήκωσε.

Ειλικρινά το λέω, αν ήμουνα ο Βατούτιν, θα τα παράταγα και θα 'φευγα. Δεν γίνεται ρε νταβάριτς Αντρέι να ξοδεύεις τα λεφτά με το τσουβάλι και όπου σε πετυχαίνει ο Ολυμπιακός που έχει 3 φορές μικρότερο μπάτζετ να σου κάνει μελαχρινή κηδεία. Παράτα τα και φτιάξε ομάδα στο σκουός να σαρώνεις τους τίτλους. Παράτα τα και άμα μάθεις ότι ο Σπανούλης σταμάτησε το μπάσκετ, το ξανασκέφτεσαι... Αυτό που κάθε φορά σου κάνει ο Σπανούλης, τα Ελληνόπουλα του Ολυμπιακού είναι αργός θάνατος. Καλύτερα να σου ρίχνουν από την αρχή 15 με 15 πόντους στο κεφάλι και να πηγαίνεις αδιάβαστος παρά να την τρως την τελευταία στιγμή εκεί που νομίζεις ότι είσαι αγκαλιά με τη νίκη. Εσύ χρυσώνεις τον Ντε Κολό, τον Χίγκινς και τον Τεόντοσιτς και οι Αγγελόπουλοι σου την φέρνουν με τον Μάντζαρη και τον Αγραβάνη.

Επίσης, νταβάριτς Αντρέι, όταν ακούς Κωνσταντινούπολη και Ολυμπιακός, καλύτερα να μην έρχεσαι. Καλύτερα στη Μόσχα να πίνεις τις βότκες σου παρά να βλέπεις τον Παπανικολάου και τον Πρίντεζη να σου κλείνουν το σπίτι.

Γράφω μέσα από το γήπεδο, μόλις έχει τελειώσει το ματς. Στην Ελλάδα περνάμε δύσκολα και όλα γύρω μας είναι καταθληπτικά. Στην Πόλη ο Θρύλος μας κάνει περήφανους που είμαστε Έλληνες, διώχνει τη θλίψη και μας γεμίζει με χαρά. Ολυμπιακέ, σε ευχαριστούμε για όσα μας έχεις προσφέρει.

Video

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©