Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χάσι, τι φάση...;

Ένα κείμενο αντιεμπορικό για την ήττα (2-3) του Ολυμπιακού από την Σπόρτινγκ στο Καραϊσκάκη. Γενικά στις ήττες δεν τραβάει το πράγμα... Στις νίκες μια χαρά!


Προσωπικά δε με χάλασε τόσο η ήττα. Με χάλασε που πόνεσε η ψυχή μου με την εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο.
Όμως, Τσάμπιονς Λιγκ είναι και θα απολαύσουμε τη γιορτή μέχρι το τελευταίο ματς. Και δεν μπορεί κάποιο σκαλπ θα πάρουμε στο δρόμο μας...

Εντάξει η πρεμιέρα στο Καραϊσκάκη ήταν εφιαλτική. Προσπαθώ να θυμηθώ αν έχω φοβηθεί ξανά τόσο πολύ τον διασυρμό και δεν βρίσκω κανένα ματς.
Και αν έχω παίξει με μεγαθήρια και ομαδάρες... Αυτό το πρώτο ημίχρονο με την Σπόρτινγκ, σίγουρα, δε θέλω να το ξαναζήσω!

Λάθος η προσέγγιση του Χάσι στο ματς και η 11αδα που διάλεξε. Πραγματικά απορώ πως κάνουν τέτοιες επιλογές επαγγελματίες προπονητές με διεθνή καριέρα, διπλώματα, περγαμηνές κλπ

Χωρίς αμυντικό χαφ και με Μάριν-Φορτούνη μαζί στο γήπεδο ήταν φανερό ότι θα έχεις πρόβλημα απέναντι στην εξαιρετικά ποιοτική Σπόρτινγκ!
Βασικά, πρόβλημα θα είχες με οποιοδήποτε αντίπαλο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Φυσικά δε φταίει ο Χάσι που τρως γκολ στο 1’. Φταίει που οι Πορτογάλοι διέσχιζαν το γήπεδο ανενόχλητοι και έβγαιναν συνεχώς με υπεραριθμία στην επίθεση με αποτέλεσμα να βάλουν, άκοπα, τρία γκολ και να έχουν ευκαιρίες για άλλα τόσα...
Ευτυχώς στο δεύτερο η εικόνα ήταν διαφορετική με την είσοδο του Ζντιέλαρ και την φυσική, για την έκταση τους σκορ, καθίζηση των Πορτογάλων.
Προπονητάρα ο Ζέσους, αλλά και μεγάλος λούζερ... Λίγο πιο έξυπνος να ήταν ο Χάσι θα μπορούσε να είναι αλλιώς το ματς...
Το έδειξε και ο Πάρντο με τα δυο γκολ που πέτυχε στο τέλος!
Ομαδάρα μεσοεπιθετικά η Σπόρτινγκ, αλλά πίσω μπάζει και έχει τερματοφύλακα με έφεση στις γκέλες...
Δυστυχώς, αυτή η 11αδα ήταν μεγάλο λάθος. Για την ακρίβεια είναι γενικά λάθος. Μόνο σε ματς Κυπέλλου μπορώ να φανταστώ τόσο επιθετική προσέγγιση. Στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι αυτοκτονία!

Κρίμα γιατί ο κόσμος είχε φτιάξει εκπληκτική ατμόσφαιρα και όλα έδειχναν πως θα ζήσουμε ακόμα μια φανταστική βραδιά στο Ναό.

Τώρα δε γίνεται να έχουμε πολλές απαιτήσεις γιατί ήταν καθοριστικό ματς για την συνέχεια. Περιμένουμε όμως να δούμε τον Ολυμπιακό του δευτέρου ημιχρόνου να μάχεται σε κάθε ματς. Έναν Ολυμπιακό ορθολογικά στημένο και όχι σε αποστολή αυτοκτονίας!

Τώρα θα χρειαστούν περισσότερο αυτά που κρατάει ο Πάρντο στην φωτογραφία!

ΥΓ. Γιουβέντους... κάτι χρωστούμεΝΑ!

Γρηγόρης Χριστόγλου

Δείτε το ευφάνταστο coreo της Θύρας 7 στο παρακάτω βίντεο

Video

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(7 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©