Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΜΠΟΡΕΙ Η ΠΑΡΙ;

Βραδιά Ευρωπαϊκή και ειδικότερα Champions League η αποψινή. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις παρακάτω 2 αναμετρήσεις:


CHL

21:45

2351

1,38

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

4,30

ΠΟΡΤΟ

6,25

CHL

21:45

2363

1,77

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

4,30

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

3,95

Φυσικό είναι το ερώτημα που υπάρχει στο κεφάλι όλων όσον αφορά το παιχνίδι της ΠΑΡΙ με την ΡΕΑΛ: Μπορεί η ΠΑΡΙ; Από ποδοσφαιρικής άποψης είναι απολύτως λογικό το ερώτημα όπως και απολύτως δύσκολο να απαντηθεί.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να δούμε αν μπορεί να υπάρξει περιθώριο κέρδους στοιχηματίζοντας στο ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ- ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ.

Βάσει του σετ αποδόσεων στον Ο.Π.Α.Π όπως φαίνεται παραπάνω (σε περίπτωση αλλαγής θα κάνω ενημέρωση στο Twitter κάντε follow betak0s) η κλάση αποδόσεων υπολογίζεται στο 0,45. Οπότε θα αρχίσουμε από κει. Στις τελευταίες 13 εμφανίσεις της κλάσης 0,45 για το CHL έχουμε όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα 10-0-3 (1-Χ-2).

Παρατηρούμε λοιπόν μία δυνατή τάση προς 1 αλλά έχουν προκύψει και τα διπλά. Μήπως είναι η ώρα μιας ισοπαλίας;

Άλλη σημαντική τάση είναι το Under 3.5 με 10 επαληθεύσεις.

Οι δύο παραπάνω τάσεις δεν δίνουν και πολύ ελπίδα στην ΠΑΡΙ όσον αφορά την πρόκριση, αφού αν η ΡΕΑΛ σκοράρει έστω και το 1 τέρμα τότε η ΠΑΡΙ θα χρειαστεί τουλάχιστον 3 (για να πάει παράταση) το οποίο είναι αντίθετο με την τάση του Under 3.5.

Το ερώτημα λοιπόν είναι αν το αποψινό θα ακολουθήσει την νόρμα ή όχι. Θα παραθέσω ένα ακόμα στοιχείο. Στις 10 επαληθεύσεις του άσσου η διαφορά νίκης ήταν:

1 τέρμα διαφορά- 3 φορές

2 τέρματα διαφορά- 3 φορές

3 τέρματα διαφορά- 3 φορά

4 τέρματα διαφορά- 1 φορά

Τώρα καθαρά στοιχηματικά πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα παραπάνω.

Αν και στις 21/10/2015 το τότε μεταξύ τους παιχνίδι έληξε στο 0-0, δεν θεωρώ ότι θα πρέπει να το συγκρίνουμε διότι εκείνο ήταν ένα ματς ομίλων. Για το αποψινό το μόνο στάνταρ που γνωρίζουμε είναι ότι η ΠΑΡΙ θα μπει για να πετύχει τέρμα. Το γεγονός ότι ζορίζεται με κάνει να σκέφτομαι ότι κάποια «τρύπα» θα αφήσει στη ΡΕΑΛ και αυτή θα σκοράρει με κάποιον τρόπο. Στα τελευταία 22 ματς εκτός έδρας η ΡΕΑΛ εκτός του 0-0 με την ΠΑΡΙ που ανέφερα ήδη δεν έχει σκοράρει επίσης στις παρακάτω περιπτώσεις:

14/4/2015            ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ     ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ              0-0

6/4/2016              ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ             ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ              2-0

26/4/2016            ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ            ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ              0-0

Υπό αυτό το σκεπτικό η επιλογή του GG προβάλει αρκετά δυνατή διότι έχουμε το ιστορικό της στατιστικής συν το προφίλ του αποψινού παιχνιδιού. Βέβαια η απόδοση του 1,25 φανερώνει πολλά. Από και κει πέρα μπορούμε να ακολουθήσουμε την τάση στο 1Χ σαν αποτέλεσμα. Δεν ξέρω αν πρέπει να ζητήσω κέρδος στον άσσο και κάλυψη σε ισοπαλία ή το αντίθετο. Επίσης θα συμπεριλάβω και την πιθανότητα του διπλού.

Το άλλο στοιχηματικό ερώτημα είναι αν το αποψινό σπάσει το όριο των 3,5 τερμάτων σε αντίθεση με τη στατιστική της κλάσης μέχρι τώρα.

Γενικά είναι ένα πολύπλευρο σενάριο το όλο θέμα διότι στο βάθος ο καταλύτης είναι το θέμα της πρόκρισης. Διότι και το 1-0 να γίνει πάλι θα συνεχίσει να πιέζει η ΠΑΡΙ για το 2-0. Τώρα αν το πετύχει θα ρίξει το βάρος στη ΡΕΑΛ. Πλέον η ΡΕΑΛ θα πρέπει να ανοιχτεί. Εκεί πάλι υπάρχουν οι προοπτικές για το 3-0 στο σενάριο ότι τη βρίσκει ανοιχτή η ΠΑΡΙ.

Για μένα πρόκριση η ΠΑΡΙ μπορεί να πλησιάσει μόνο αν το σκορ πάει πρώτα στο 2-0. Αν το σκορ ξεκινήσει με 0-1, ή 1-0 και 1-1 νομίζω μηδενίζονται οι όποιες πιθανότητες.

Θα έλεγα λοιπόν όσον αφορά το όριο τερμάτων ότι ίσως είναι σωστή επιλογή να πάμε καταρχάς με το Over 2.5 που και εδώ βάσει απόδοσης 1,20 καταλαβαίνουμε την ζήτηση που θα έχει. Και ερχόμαστε στο όριο 3,5 όπου βλέπουμε 1,65 το Over και 1,85 το Under γεγονός που φανερώνει το περίπλοκο της υπόθεσης.

Κλείνω με την παρακάτω συνδυαστική πρόταση με αναζήτηση κέρδους στο 2-2 και κάλυψη στα υπόλοιπα σημεία. Οι αποδόσεις από γνωστή στοιχηματική εταιρία του διαδικτύου.

ΠΑΡΙ 
BETAKOS
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©