Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ταε Κβο Ντο: Πλησιάζει στον Ολυμπιακό η Γραμματικοπούλου

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η εκλεκτή των διοικούντων του Ερασιτέχνη είναι η αρχηγός της Εθνικής Ομάδας, Βασιλική Γραμματικοπούλου. 


Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ανακοίνωσε προ ημερών ότι το τμήμα Ταε Κβο Ντο του συλλόγου μπαίνει σε νέα εποχή και προανήγγειλε αλλαγές που θα ανακοινωθούν σύντομα. 

Πιο συγκεκριμένα μετά την απόφαση για ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Μιχάλη Μουρούτσο και το επιτελείο του, παρουσίαζε ενδιαφέρον ποια θα είναι η διάδοχη κατάσταση. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η εκλεκτή των διοικούντων του Θρύλου είναι η αρχηγός της Εθνικής Ομάδας, Βασιλική Γραμματικοπούλου. 

Η 28χρονη αθλήτρια, -πτυχιούχος του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου του Τμήματος Διατροφής & Διαιτολογίας-, είναι αυτή που θα αναλάβει τις τύχες του τμήματος με στόχο να το φέρει στο υψηλό επίπεδο που διατηρούνται και όλα τα υπόλοιπα «ερυθρόλευκα» τμήματα. 

inner

Το βιογραφικό της νέας προπονήτριας εμπεριέχει πάρα πολλές διακρίσεις όχι μόνο σε εγχώριες διοργανώσεις αλλά και σε διεθνές επίπεδο. Το γεγονός άλλωστε ότι είναι αρχηγός της Εθνικής ομάδας μαρτυρά τις ικανότητές της. 

Η Βασιλική Γραμματικοπούλου, παρά το νεαρό της ηλικίας της και τις διακρίσεις που είχε μέχρι πρόσφατα ως εν ενεργεία αθλήτρια, έχει ήδη διανύσει τα πρώτα της βήματα στην προπονητική, ενώ αποτελεί ένα από τα «παιδιά» του ομοσπονδιακού τεχνικού, Θοδωρή Ζηνέλη! 

Μια καριέρα ως αθλήτρια την οποία ενδέχεται να ολοκληρώσει προκειμένου να αφοσιωθεί εξ’ ολοκλήρου στα προπονητικά της καθήκοντα στον Ολυμπιακό! 

inner
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©