Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βλάχος: «Οι παίκτες που ήρθαν είναι πολύ ποιοτικοί»

Πεπεισμένος για την ποιότητα των παικτών που ήρθαν φέτος στην ομάδα πόλο του Ολυμπιακού δήλωσε ο Θοδωρής Βλάχος μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Βουλιαγμένη για το Σούπερ Καπ.


«Είναι ένας τίτλος, το Σούπερ Καπ, όπου αγωνίστηκαν οι περσινοί φιναλίστ. Ήμασταν καλύτεροι σήμερα στο παιχνίδι, έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα γιατί είμαστε χωρίς αγωνιστικό ρυθμό. Μας λείπουν τα επίσημα παιχνίδια, που η Βουλιαγμένη τα είχε καθώς έχει δώσει ήδη έξι επίσημους αγώνες και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο πολύ σημαντικό παιχνίδι που έχουμε στο Σπλιτ», ανέφερε και συνέχισε:

«Θα πρέπει να είμαστε πιο φρέσκοι και με καλύτερο ρυθμό. Στα στοιχεία που ήθελα να δω σήμερα, στην άμυνα μας μείναμε σε ικανοποιητικό αριθμό γκολ, κάτι που είναι πολύ σημαντικό και όσο παίζουμε έτσι θα βρίσκουμε τις λύσεις και θα μπορούμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Είναι η πρώτη χρονιά που είμαστε με τέσσερις αλλαγές. Μέχρι τώρα η ομάδα ήταν σχεδόν η ίδια και φέτος με τέσσερις αλλαγές βασικών παικτών χρειαζόμαστε χρόνο ώστε να παρουσιάσουμε το καλύτερο μας πρόσωπο. Οι παίκτες που έχουν έρθει είναι πολύ ποιοτικοί και στο τέλος θα βρούμε αυτό που θέλουμε»
, κατέληξε.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©