Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ομάρ: «Να πάρουμε ξανά αυτό που μας ανήκει»

Η μεγάλη «κάψα» που υπάρχει στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αποτυπώνεται στις δηλώσεις που έκανε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί στην ιστοσελίδα «Svenska Fans».
Ο Νορβηγός μπακ θεωρεί πως η «άγονη» προηγούμενη διετία είναι μεγάλο διάστημα για ένα κλαμπ όπως αυτό του Πειραιά.

Αναλυτικά, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε για:

-τη μάχη του πρωταθλήματος: «Στα πρώτα μου τρία χρόνια εδώ πήραμε το πρωτάθλημα. Τώρα μετράμε δύο σερί σεζόν χωρίς τίτλο, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να τα καταφέρουμε φέτος. Τώρα είμαστε μπροστά με δύο βαθμούς, αλλά είναι δύσκολα. Πρέπει να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και να κερδίζουμε. Θα είναι σπουδαία υπόθεση να πάρουμε το πρωτάθλημα για την ομάδα, για τον πρόεδρο, τους φιλάθλους, για μας τους παίκτες… Από την πλευρά μου κι εγώ θέλω πολύ το πρωτάθλημα για να ξαναπάρουμε αυτό που μας ανήκει. Είναι πολύ σημαντικό και αποτελεί τον βασικό μας στόχο».

-τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Ήταν πολύ σημαντική, έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και τα καταφέραμε. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, αλλά οι τρεις βαθμοί πάντα μετράνε. Αρχίσαμε όπως θέλαμε, δυναμικά. Παίξαμε επιθετικά και κερδίσαμε πολλές μπάλες. Το πρώτο γκολ ήταν πολύ σημαντικό. Κρατήσαμε το μηδέν πίσω και πετύχαμε και δεύτερο γκολ, συνεπώς συνολικά τα πήγαμε καλά».

-την χρήση του VAR: «Όλα είναι διαφορετικά πλέον με το VAR. Δεν πρέπει να βιαστείς να πανηγυρίσεις. Φυσικά το παιχνίδι θα εξελισσόταν πιο εύκολα αν είχαμε κάνει το 2-0 νωρίς. Όμως συνεχίσαμε και τελικά βρήκαμε το δεύτερο γκολ στην επανάληψη. Το 1-0 είναι εύθραυστο σκορ, γι’ αυτό συνεχίσαμε και φτάσαμε στο 2-0».

-την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: «Ο κόσμος δημιουργεί απίστευτη ατμόσφαιρα, μας στηρίζει και μας δίνει ενέργεια όταν χρειαζόμαστε. Αυτό είναι σπουδαίο».

Video

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©