Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μαρτίνς: «Θα δείτε αλλαγές κόντρα στον Ατρόμητο»

Αλλαγμένος θα εμφανιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ατρόμητο σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος αναφέρθηκε και στην εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» κόντρα στην Μπάγερν.


Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

Για όσα δίδαξε στον Ολυμπιακό το ταξίδι στο Μόναχο: «Από μόνο του το ταξίδι στη Γερμανία για να παίξεις κόντρα στην Μπάγερν είναι μια μοναδική εμπειρία για οποιαδήποτε ομάδα. Παρόλο που χάσαμε, μάθαμε αρκετά πράγματα από αυτό το παιχνίδι, το ομαδικό μας πνεύμα λειτούργησε, φάνηκε η αυτοθυσία των ποδοσφαιριστών μου. Θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει περισσότερα πράγματα, αντιμετωπίσαμε μια Μπάγερν που ήταν σε εξαιρετική μέρα, οποιαδήποτε ομάδα κι αν την αντιμετώπιζε θα είχε πολύ δύσκολο έργο. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Αντιμετωπίσαμε μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο».

Για το αν θα ήταν καλύτερα τα πράγματα για τον Ολυμπιακό στην επίθεση αν είχε Φορτούνη και Βαλμπουενά: «Τακτικά δεν ήμασταν κακοί εκείνη την ημέρα αλλά αντιμετωπίσαμε με αξιοπρέπεια την Μπάγερν. Παίκτες σαν τον Φορτούνη και τον Βαλμπουενά μπορούν να ανεβάσουν το επίπεδο σε μια ομάδα γιατί είναι ποιοτικοί. Οι παίκτες όμως που μπήκαν να παίξουν και οποιαδήποτε ομάδα μπει να παίξει κόντρα στην Μπάγερν ακόμη και η Τότεναμ είναι δύσκολο να την αντιμετωπίσει όταν βρίσκεται σε καλή μέρα».

Για το αν προβληματίζεται από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει σκοράρει στα τελευταία δύο ματς: «Φυσικά προβληματίζομαι όταν δεν βάζουμε γκολ και δεν κερδίζουμε. Αύριο αντιμετωπίζουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο, είμαστε έτοιμοι γι’ αυτόν. Θέλουμε να δείξουμε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που δείξαμε με την Ξάνθη, με τον κόσμο μας φυσικά στο πλευρό μας μέσα στο γήπεδο μας. Θέλουμε να είμαστε δημιουργικοί και αποτελεσματικοί και φυσικά να κερδίσουμε το παιχνίδι. Να δείξουμε βελτίωση στον έλεγχο του παιχνιδιού μέσα στην περιοχή σε σχέση πάντα με το παιχνίδι με την Ξάνθη πάντα».

Για το ότι ο Ολυμπιακός φέτος δείχνει να είναι εξαιρετικός στην άμυνα, ενώ πέρσι ο ίδιος έδινε μεγαλύτερη έμφαση στην επίθεση: «Όλα είναι θέμα ισορροπίας. Σίγουρα φέτος και λόγω των πολλών αγώνων μας λείπει λίγη φρεσκάδα από την επιθετική μας γραμμή. Φέτος δεν ρισκάρουμε τόσο πολύ στην επίθεση σε σχέση με πέρσι. Φέτος είμαστε μια πιο ολοκληρωμένη ομάδα με καλύτερη άμυνα. Αυτή η περίοδος έχει πολλά ταξίδια, ίσως υπάρχει κούραση, όμως είμαστε σίγουροι πως αυτό θα αλλάξει».

Για την κατάσταση του Βαλμπουενά: «Θα εκτιμηθεί η κατάστασή του. Μετά και τη σημερινή προπόνηση. Όποιος κι αν αγωνιστεί όμως θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, θέλουμε να παίξουμε καλά και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ατρόμητο».

Για το ότι ο Ολυμπιακός παίζει καλύτερο στο Καραϊσκάκης και για το τι άποψη έχει για τον Ατρόμητο, καθώς για τον Ανδρούτσο που έχει μετατραπεί σε πρωταγωνιστή της ομάδας του Περιστερίου: «Πράγματι ο Ανδρούτος είχε ανάγκη από παιχνίδια. Είχε ευκαιρίες στον Ολυμπιακό, αλλά όχι όσες θα έπρεπε για να μπορέσει να δείξει αυτά που ξέρουμε ότι μπορεί να δείξει. Είμαι πολύ χαρούμενος για την προοδο του και πάντα είναι στο μυαλό μας ότι στο μέλλον μπορεί να βοηθήσει. Ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα, ποιοτική, είχε πολλά ματς και Ευρωπαϊκά και δεν ξεκίνησε καλά, έχει βελτιωθεί και διεκδικεί όλα τα παιχνίδια».

Για τις αλλαγές που μπορεί να γίνουν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο εξαιτίας των πολλών παιχνιδιών που έχει ο Ολυμπιακός: «Ναι θα δείτε αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Πάντα παίζουν αυτοί που ταιριάζουν στον αντίπαλο. Υπάρχει και η κούραση και η στρατηγική που θα επιλέξουμε οπότε ναι θα δείτε αλλαγές».

Για την επιστροφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και του Σισέ: «Ο Λάζαρος ξεκινησε την Πέμπτη κανονικά, εξαρτάται από εκείνον το πότε θα επιστρέψει, πρέπει να προσέχει πολύ γιατί ακολούθησε τραυματισμός, δεν θέλουμε να ρισκάρουμε. Πρέπει να δουλέψει πολύ και να είμαστε προσεκτικοί, δεν μπορώ να σας πω πότε θα επιστρέψει. Ο Σισέ δεν έχει ξεκινήσει να προπονείται, περιμένουμε να να μας πει το ιατρικό τιμ τι θα γίνει και πότε θα ξεκινήσει».
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©