Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αν δεν έχεις φάει στον Αλέκο είναι σαν να μην έχεις πάει στην Κρήτη (pics)

Αν δεν έχεις πάει στο Αλέκο, στην πιο παραδοσιακή ταβέρνα της Κρήτης, είναι σαν να έχεις έρθει στην Αθήνα και να μην πας στον Παρθενώνα! 


Ο Αλέκος εδώ και δεκαετίες είναι ο καλύτερος προορισμός για κρητικό φαγητό. Bρίσκεται στους Αρμένους Ρεθύμνου, στο δρόμο για τις Νότιες παραλίες. Aναγκαστικά περνάς από μπροστά και θα το καταλάβεις από τον πολύ κόσμο. 

Τα καλύτερα κρέατα σε ολόκληρη την Κρήτη, γιατί ο Σήφης που θα σας υποδεχθεί κάνει οντισιόν για να τα βάλει πάνω στα κάρβουνα. 

Τα παραδοσιακά του πιάτα, κοχλιοί, ομελέτα με κολοκύθια, κοκκινιστό από ουρές, άπαιχτη γραβιέρα και μυζήθρα, σπανάκι με σουπιές, σταμναγκάθι με κατσικάκι, θα σε κάνουν να βγεις από τα ρούχα σου και τις συνήθειες σου. Και αφού φας το κυρίως, θα σου έρθει και το τελείωμα από την πάντα χαμογελαστή και ψυχή του μαγαζιού Στέλλα με την σφακιανή και την πορτοκαλόπιτα. 

Πρόκειται για πολυβραβευμένο εστιατόριο που μαζεύει καλό κόσμο, αλλά και όλους τους διάσημους που κατεβαίνουν στο νησί. Κυρίως, όμως, τους σεφ που πάντα θα πάνε στο Σήφη, γιατί αυτόν ξέρουν, αυτόν εμπιστεύονται! 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

Joomla SEF URLs by Artio
Copyright ©