Dole Left
Dole Right

Διαβάστε:

 

Amber Alert … για τον Χριστόδουλο Ξηρό!

Εξαφανισμένος παραμένει ο Χριστόδουλος Ξηρός. Για πολιτική απόδραση, συνεπή με την μέχρι τώρα δράση του, έκανε λόγο ο δικηγόρος του, Φραγκίσκος Ραγκούσης.

 

 

Φόβους για οργανωμένη πράξη από μία ένοπλη ομάδα που φιλοδοξεί να αποτελέσει τον διάδοχο της 17Ν, εκφράζουν στελέχη του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, μετά την παραβίαση της άδειας και την εξαφάνιση του 55χρονου Χριστόδουλου Ξηρού.

Σε εξέλιξη βρίσκονται από το πρωί της Τριτης έρευνες της Αστυνομίας στο σπίτι του ιερέα-πατέρα του Χριστόδουλου Ξηρού, στην Καλλικράτεια Χαλκιδικής. Ο πατήρ Τριαντάφυλλος δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο γιος του άφησε στο σπίτι το προσωπικό του κινητό τηλέφωνο και τα ρούχα του. 

Ο Χριστόδουλος Ξηρός αναζητείται επειδή παραβίασε όρους της άδειας που του είχε δοθεί από τη διεύθυνση των φυλακών Κορυδαλλού.

«Το ευεργέτημα της άδειας των κρατουμένων δεν μπορεί να μετατρέπεται σε μέσο αμφισβήτησης των θεσμών της χώρας», δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου.

Παράλληλα ο υπουργός προανήγγειλε επανεξέταση του ζητήματος χορήγησης αδειών σε κατάδικους.

Επικριτικός για τη χορήγηση αδειών σε καταδικασμένους τρομοκράτες, όπως ο Χριστόδουλος Ξηρός, εμφανίστηκε με δηλώσεις του και ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Σίμος Κεδίκογλου, που εμφανίστηκε  βέβαιος ότι ο δραπέτης θα συλληφθεί.

Για πολιτική απόφαση, συνεπή με την μέχρι τώρα δράση του, έκανε λόγο ο Φραγκίσκος Ραγκούσης, δικηγόρος του Χριστόδουλου Ξηρού. «Μπόρεσε και ξέφυγε όπως κάθε επαναστάτης πρέπει να κάνει…», είπε μεταξύ άλλων και διευκρίνισε ότι μέχρι στιγμής δεν είχε επικοινωνία με τον πελάτη του.

Για την πορεία των ερευνών για τον εντοπισμό του Χριστόδουλου Ξηρού ενημέρωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, τον οποίο επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης.

Στο μεταξύ, δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έχουν ληφθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου έχει μεταφερθεί ο Σάββας Ξηρός για λόγους υγείας.

 

Ανδρέας Μορφόπουλος

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. TAGS