Dole Left
Dole Right

Διαβάστε:

 

«Κλειδί» η προίκα της Μαρίας!

Στα χρήματα που θα εισέπρατταν από το μελλοντικό πεθερό, αλλά και τα επιδόματα που ήδη λάμβαναν για τη μικρή Μαρία, απέβλεπε το ζευγάρι των Ρομά. Φέρονται να είχαν δώσει 80 ευρώ για να την αγοράσουν.

Ένα ξανθό θησαυρό έβλεπαν στο πρόσωπο της μικρής Μαρίας η 40χρονη και ο 39χρονος τσιγγάνος. Κυριολεκτικό θησαυρό, αφού σχεδίαζαν να την … πουλήσουν, ουσιαστικά, για πολλά λεφτά όταν θα γινόταν δώδεκα, δηλ. σε ηλικία γάμου για τα δεδομένα των Ρομά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», την Τετάρτη, εκτός από τα επιδόματα πρόνοιας που, ήδη, λάμβαναν για τη ξανθή Μαρία, γύρω στα 12 θα πάντρευαν το παιδί, όπως συνηθίζουν οι τσιγγάνοι, και ο πατέρας του γαμπρού θα τους έδινε αρκετά χρήματα λόγω της ομορφιάς του.

Επίσης -όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, το κοριτσάκι το είχαν πάρει από το Βούλγαρο, έναντι περίπου 80 ευρώ, όσα πλήρωσαν τη μαμή στον Αλμυρό για να ξεγεννήσει τη Βουλγάρα, φυσική μητέρα της μικρής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο 39χρονος τσιγγάνος Χρήστος Σαλής, είχε υποστηρίξει ότι είχε αγοράσει το παιδί έναντι 80 ευρώ από έναν Βούλγαρο, τον «Μιχάλη», ο οποίος δούλευε στον Αλμυρό.

Όπως είπε, η Βουλγάρα μητέρα του, που, επίσης, εργαζόταν στην περιοχή, δεν μπορούσε να το συντηρήσει.

Έτσι, έδωσαν τα 80 ευρώ στη μαμή και πήραν το νεογέννητο.

Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εκτιμούν ότι όλα αυτά τα χρόνια το παιδί μένει με το ζευγάρι των Ρομά εν γνώσει ή τουλάχιστον με τη θέληση των φυσικών του γονέων.

Όμως, παρά την πρόοδο των ερευνών, οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του πατέρα και της μητέρας της μικρής ξανθής Μαρίας, παραμένουν, μέχρι στιγμής, άκαρπες.

Πάντως, υπάρχει αισιοδοξία ότι με τη συνδρομή και της Interpol, σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

 

Ανδρέας Μορφόπουλος

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. TAGS