Dole Left
Dole Right

Διαβάστε:

 

Νεφώσεις με καταιγίδες, αλλά και άνοδος της θερμοκρασίας (video)

Μεταβολή του καιρού με στροφή των ανέμων σε νοτιάδες, άνοδο της θερμοκρασίας και αυξημένες νεφώσεις στα δυτικά, στα βόρεια και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αναμένουμε την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016. 










Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016, στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα και στο Αιγαίο αναμένονται νεφώσεις με βροχές στα δυτικά οι οποίες θα συνοδευτούν και από λίγες καταιγίδες. Πρόσκαιρες βροχές είναι επίσης αρκετά πιθανόν να εκδηλωθούν στη Χίο, τη Λέσβο και τις Νότιες Κυκλάδες. Παράλληλα σε ολόκληρη τη χώρα αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας και αυξημένες τιμές υγρασίας. Τις πρωινές και βραδινές κατά τόπους θα σχηματιστούν ομίχλες, ενώ νωρίς το πρωί στη Δυτική Μακεδονία θα εκδηλωθεί παγετός. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 2 έως 20 στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 21 βαθμούς στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 6 έως 23 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, από 6 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 8 έως 22 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές. 

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα κεντρικά και ανατολικά πελάγη ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν επίσης νότιοι με εντάσεις 3 έως 4 μποφόρ και τοπικά στα βόρεια πελάγη 5 μποφόρ. 

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες μετά το μεσημέρι πρόσκαιρα θα πυκνώσουν και αυξημένη υγρασία. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα φτάσει στους 21 βαθμούς. 

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδικές νεφώσεις αλλά και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Τις πρώτες πρωινές καθώς και τις βραδινές ώρες ενδέχεται να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα φτάσει στους 19 βαθμούς. 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. TAGS