Dole Left
Dole Right

Διαβάστε:

 

Ο Αντώνης, ο Αλέξης και ο … Νικήτας

Στους δύο τρίτος (δεν) χωρά. «Σφήνα» στο αταίριαστο ζευγάρι Σαμαρά-Τσίπρα, που ανεβαίνει στην 78η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, μπήκε την Παρασκευή ο «γαλάζιος» βουλευτής Νικήτας Κακλαμάνης.

Άνω-κάτω το πολιτικό σκηνικό που ζει σε ρυθμούς ΔΕΘ. Επίθεση που θα ζήλευε και ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε ο Νικήτας Κακλαμάνης κατά της κυβέρνησης. Ο βουλευτής της ΝΔ ζήτησε εξεταστική επιτροπή για το Μνημόνιο. Τόνισε ότι το «success story» είναι παρελθόν και αποκάλεσε «κοροϊδία» όσα λέει ο Γιάννης Στουρνάρας για Ανάπτυξη.

Μιλώντας στο «Βήμα Fm», την Παρασκευή, ο Νικήτας Κακλαμάνης επιτέθηκε κατά πάντων. Έστρεψε τα πυρά του και κατά του Γιάννη Στουρνάρα, ζητώντας εξεταστική επιτροπή για το Μνημόνιο.

«Άλλα λέει ο Μαυραγάνης, άλλα ο Σταϊκούρας και άλλα ο Στουρνάρας. Το success story είναι παρελθόν. Κοροϊδεύουμε αλλήλους όταν μιλάμε για ανάπτυξη», τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ.

Την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη για τη Διεθνή Έκθεση. Κατά την ομιλία του το μεσημέρι του Σαββάτου ο κ. Σαμαράς θα επιχειρήσει να στείλει μήνυμα ελπίδας. Θα τονίσει ότι ο στόχος της ανάκαμψης είναι ορατός και πως τα δύσκολα έχουν περάσει.

Την Κυριακή, 8 του μήνα, θα επισκεφθεί τη ΔΕΘ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

Στη συμπρωτεύουσα θα μεταβεί και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας για να λάβει μέρος στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ το απόγευμα του Σαββάτου.

Τα ... όργανα θα αρχίσουν με την ένστολή διαμαρτυρία των Σωμάτων Ασφαλείας που έχει προγραμματιστεί σήμερα, Παρασκευή, με συγκέντρωση στο Λευκό Πύργο και πορεία στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

Μέχρι την Κυριακή θα βρίσκονται επί ποδός περίπου 4.000 αστυνομικοί, κάνοντας την πόλη να θυμίζει «απόρθητο φρούριο».

 

 

Ανδρέας Μορφόπουλος

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. TAGS