Dole Left
Dole Right

Διαβάστε:

 

Πρόγνωση καιρού Δευτέρας, 7 Απριλίου

Άστατος καιρός σχεδόν όλη την εβδομάδα!   Βροχές και σποραδικές καταιγίδες τη Δευτέρα στα κεντρικά και νότια και από το μεσημέρι και μετά και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

 

 

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην κεντρική και νότια Ελλάδα και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές της ηπειρωτικής χώρας. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το βράδυ, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι. Μικρή υποχώρηση του υδράργυρου στα ανατολικά.

 

Αττική

Συννεφιά με τοπική βροχή και σποραδική καταιγίδα με βελτίωση το βράδυ. Άνεμοι βόρειοι 4-5 και στα ανατολικά του νομού πρόσκαιρα 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

 

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις απογευματινές ώρες καταιγίδα. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ. Αρχικά βόρειοι άνεμοι 3-5 Μποφόρ και από το απόγευμα νότιοι - νοτιοανατολικοί 4-5  Μποφόρ. Η θερμοκρασία στη συμπρωτεύουσα θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

 

Κεφαλονιά  

Συννεφιά παροδικά αυξημένη με τοπική βροχή και βαθμιαία βελτίωση. Βόρειοι άνεμοι 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

 

Πρόγνωση καιρού Τρίτης, 8 Απριλίου

 

Τοπικές βροχές στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και βελτίωση από το απόγευμα. Λίγα σύννεφα τοπικά αυξημένα στην ανατολική Θεσσαλία, την κεντρική-ανατολική Μακεδονία και βαθμιαία και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες και βελτίωση τις βραδινές ώρες. Άνεμοι βόρειοι 3-4 και στο Αιγαίο 5-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

 

Ανδρέας Μορφόπουλος

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. TAGS