Dole Left
Dole Right

Διαβάστε:

 

Ταξιτζής για μια μέρα ο Νορβηγός πρωθυπουργός!!!

Άνοιγμα στο λαό έκανε ο πρωθυπουργός της Νορβηγίας Γιενς Στόλτενμπεργκ, που έγινε για μία μέρα ταξιτζής. Υπάκουσε εκείνος στις εντολές των πολιτών – πελατών, που του έκαναν καζούρα αλλά και παράπονα.

Το δρόμο στον δικό μας πρωθυπουργό, τον Αντώνη Σαμαρά, δείχνει ο Γιενς Στόλτενμπεργκ. Θέλοντας να πιάσει το σφυγμό των ψηφοφόρων της χώρας του ο 54χρονος Νορβηγός πρωθυπουργός άφησε το αντίστοιχο «Μαξίμου» κι έγινε για μία μέρα ταξιτζής.

 

Ο Στόλτενμπεργκ πήγε σε πιάτσα ταξί στο κέντρο του Όσλο. Κάθισε στο τιμόνι κι έπιασε δουλειά. Οι επιβάτες το αναγνώρισαν, αλλά δυσκολεύτηκαν να πιστέψουν στα μάτια τους.

 

«Τι έγινε;  Πιάσατε δεύτερη δουλειά παρτ-τάιμ;», ρώτησε ένας νεαρός, όταν διαπίστωσε ότι οδηγούσε το ταξί ο πρωθυπουργός.

 

«Μήπως είστε ο Στόλτενμπεργκ ;», του είπε ένας ηλικιωμένος επιβάτης. «Τι έγινε ;  Μήπως αποχωρήσατε από την πολιτική;» ανέφερε μία πελάτης.

 

Κάποιοι πελάτες-ψηφοφόροι έκαναν «χοντρά» παράπονα στον πρωθυπουργό-ταξιτζή για την πολιτική που ακολουθεί σχετικά με το πετρέλαιο ή την εκπαίδευση.

 

Μάλιστα, μία ηλικιωμένη κυρία εξέφρασε στον Στόλτενμπεργκ την αγανάκτησή της για τις αστρονομικές αμοιβές των στελεχών των εταιριών εμπορίας υγρών καυσίμων.

 

Αρκετές από τις στιχομυθίες ακούγονται στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το κυβερνών Εργατικό Κόμμα της Νορβηγίας.

 

Το επικοινωνιακό επιτελείο του Στόλτενμπεργκ υποστήριξε ότι το πρωτοφανές πολιτικό πείραμα στέφθηκε από επιτυχία, εν όψει των βουλευτικών του φθινοπώρου.

 

«Ο χρόνος θα δείξει» ή «Κυριακή κοντή γιορτή», όπως λένε πολύ εύστοχα και στην Ελλάδα.

 

Τουλάχιστον εκεί οι πολιτικοί τολμούν να κυκλοφορούν δημόσια. Εδώ, οι πατέρες του έθνους δουλεύουν νυχθημερόν για εμάς γι’ αυτό και είναι ακριβοθώρητοι...

 

Δείτε τον Νορβηγό πρωθυπουργό-ταξιτζή «επί τω έργω» στο παρακάτω video:

 

<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/bBXV-LXzeig" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

 

 

Ανδρέας Μορφόπουλος

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. TAGS