Dole Left
Dole Right

Διαβάστε:

 

Τη Δευτέρα η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής για το ΕΣΡ

Αύριο, Πέμπτη, εισάγεται στην Ολομέλεια του κοινοβουλίου το νομοσχέδιο που «κουβαλά» την κυβερνητική τροπολογία για την αναστολή του άρθρου 2 Α του νόμου Παππά.






Την ερχόμενη Δευτέρα στις τρεις το μεσημέρι θα φανεί εάν το κλίμα συναίνεσης που καλλιεργείται τις τελευταίες ώρες για την συγκρότηση του ΕΣΡ θα πιάσει τόπο. 

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό η νέα απόπειρα της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής για την συγκρότηση της Ανεξάρτητης Αρχής θα γίνει στις αρχές τις ερχόμενης εβδομάδας και όχι αύριο, Πέμπτη, προκειμένου να δοθεί χρόνος στα κομματικά επιτελεία να διαμορφώσουν κοινή πρόταση. 

Εν τω μεταξύ αύριο, Πέμπτη, εισάγεται στην Ολομέλεια του κοινοβουλίου το νομοσχέδιο που «κουβαλά» την κυβερνητική τροπολογία για την αναστολή του άρθρου 2 Α του νόμου Παππά. 

Υπενθυμίζεται ότι η επίμαχη διάταξη προβλέπει ότι ο αριθμός των τηλεοπτικών αδειών εθνικής εμβέλειας είναι 4 και πως τον διαγωνισμό διεξάγει η γενική γραμματεία Ενημέρωσης. Ωστόσο, ήδη η αντιπολίτευση έχει ζητήσει από τον αρμόδιο υπουργό να αντικαταστήσει τον όρο «αναστολή» με «κατάργηση».    




πηγή: protothema.gr
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. TAGS