Dole Left
Dole Right

Διαβάστε:

 

Το τερματίσατε

Για ό,τι κι αν αγοράζουμε, πληρώνουμε ένα 25% επιπλέον στο κράτος. Απο μια βίδα μέχρι ένα αυτοκίνητο, τον ΦΠΑ τον πληρώνουμε. Τόσο βλάκες είμαστε. Φταίω κι εγώ που ζω σ'αυτον τον κόσμο, γεμάτο ανθρώπους που δεν λένε "για στάσου μια στιγμή" μες το κεφάλι τους. Ποιό χρέος? Ποια χρεοκοπία? Πόσο δούλεμα πια?

Έχετε καταλάβει τι γίνεται? 10 εκ. άνθρωποι, χρωστούν και καλά, 350 δις ευρώ. Και για να τα ξεπληρώσουν, πρέπει, δήθεν, να μειωθεί ο μισθός τους στο μισό και όλα όσα είχαν διεκδικήσει και κερδίσει οι προγονοι τους σχετικά με τα δικαιώματα τους στην εργασία. Το παραμύθι πέφτει σύννεφο και τα ζώα οι συμπολίτες μας που ψηφίζουν, ασχολούνται με την πολιτικη ως κάτι ουσιαστικό που μπορεί να αλλάξει αν αλλάξουν τα πρόσωπα. Αυτό που δεν έχετε αντιληφθεί, αγαπημένα μου όντα, είναι ότι μας πολεμούν με σκοπό την εξόντωση και τον θάνατο/αφανισμό μας, όχι για να "έρθουν οι αριθμοι σε ισορροπία". Όλη η κρίση, η μιζέρια και η δυστυχια στην Ελλάδα οφείλονται σε απάτη. ΟΛΟΙ οι πολιτικοί είναι μέρη της απάτης.

10 εκατομμύρια πρωτόζωα, βιάζονται για να ξεπληρώσουν τα χρέη ελαχίστων σε αριθμό ιδιωτών μελών μετοχικού κεφαλαίου ιδιωτικών τραπεζών/επιχειρήσεων. Σε απλά Ελληνικά, για τους ψηφοφόρους "φίλους" μου. Οι τράπεζες ήταν ιδιωτικές επιχειρήσεις που έπεσαν έξω. Κι αντί να κλείσουν και να κυνηγούν οι πιστωτές τους μετόχους της κάθε τράπεζας, οι πολιτικοί φίλοι σας τοποθέτησαν ως ασπίδα των τραπεζιτών εμάς, τους αθώους Έλληνες πολίτες. Αθώοι, όσοι δεν βολεύτηκαν απο ψήφο ή δεν ψηφισαν για να βολευτούν. Και πάλι, όμως, αλήθεια να ήταν οτι οι Έλληνες ζούσαμε πάνω απο τις παραγωγικες μας δυνατοτητες, δεν δικαιολογείται αλλά ούτε νομιμοποιείται το έγκλημα κατά της δικαιοσύνης που συντελείται εδω και 6 χρόνια.

Δεν πέφτουν μόνο οι έγχρωμοι και οι Μουσουλμάνοι θύματα Γενοκτονίας. Το έγκλημα κατά της Ελλάδας, του ενός και μοναδικού Έθνους, αποτελεί απόπειρα Γενοκτονίας. Σκοπός είναι να ξυπνήσουν μέχρι και οι προδότες πριν να είναι πολύ αργά. Αν δεν είναι ήδη.

Alexandros Agelastos
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Σκούπα-Κούτσα Ο ιός της νοσταλγίας »

Σχολιάστε

  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. TAGS