Dole Left
Dole Right

Διαβάστε:

 

«Έμφραγμα» στο κέντρο της Αθήνας!

Κλειστή η οδός Σταδίου λόγω συγκέντρωσης εργαζόμενων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, έξω από το Υπουργείο Εργασίας. Διαμαρτύρονται επειδή έχουν να δουν το χρώμα του χρήματος 18 μήνες!

Μπλοκαρισμένοι οδηγοί, αγανακτισμένοι διαδηλωτές!  Έξω από το Υπουργείο Εργασίας βρίσκονται συγκεντρωμένοι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Αντιπροσωπεία τους έχει ραντεβού με τον υπουργό, Γιάννη Βρούτση, σε μία ακόμη προσπάθεια να βρεθεί κάποια οριστική λύση, καθώς παραμένουν απλήρωτοι επί ενάμισι χρόνο. Λόγω της συγκέντρωσης είναι κλειστή η οδός Σταδίου.

Οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά θα ζητήσουν να έχουν δικαίωμα ένταξης στα κοινωνικά τιμολόγια (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ), καθώς να συμμετέχουν στα εποχικά επιδόματα.

Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου απασχολούνταν εκ περιτροπής, ωστόσο, κι αυτό το εργασιακό καθεστώς τερματίστηκε, με αποτέλεσμα να είναι, πλέον, εντελώς ξεκρέμαστοι.

 

«Δια χειρός» Στουρνάρα

 

«Ψαλίδι» στις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις στις ηλικίες κάτω των 65 ετών, ώστε να εξοικονομηθούν περίπου 300 εκατομμύρια ευρώ, βάζει η κυβέρνηση.

Από τις προωθούμενες αλλαγές, που προανήγγειλε, χθες, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, υπολογίζεται ότι θα πληγούν σχεδόν μισό εκατομμύριο ασφαλισμένοι.

Στον απόηχο των σεναρίων για νέα δημοσιονομικά μέτρα, συναντώνται το απόγευμα της Τετάρτης ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.

Στη διάρκεια της συνάντησης οι δύο κορυφαίοι κυβερνητικοί παράγοντες θα βάλουν τις τελευταίες «πινελιές» στην προγραμματική συμφωνία, ενόψει επιστροφής της Τρόικας.

Επίσης, οι δύο άνδρες αναμένεται να συζητήσουν και το θέμα των υποβρυχίων, που έχει σηκώσει «Μποφόρ» και «τρικυμία» στις σχέσεις Βενιζέλου-Αβραμόπουλου.

 

Ανδρέας Μορφόπουλος

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. TAGS