Dole Left
Dole Right

Διαβάστε:

 

Τα νέα εισιτήρια διαρκείας του Θρύλου (pics)

Τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σεζόν, της αγωνιστικής περιόδου 2018/19, παρουσίασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. 


Αρχικά ο Κώστας Καραπαπάς αναφέρθηκε στη σημασία που έχει η συνεισφορά των φιλάθλων της ομάδας, καθώς από τις κάρτες διαρκείας με την ταυτόχρονη βοήθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ερασιτέχνη, ο σύλλογος έχει καταφέρει να πάρει 55 τίτλους από το 2010 και μετά. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Καραπαπάς: 

Πριν ξεκινήσουμε τη διαδικασία, θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Πολυχρονίου για τον χαμό του, απ’ όλους όσους εργάζονται στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. 

Σύνθημα «η ψυχή μας και η ψυχή σου». Είναι μία προσπάθεια επανεκκίνησης και δεσίματος με τον κόσμο μας. Ευκαιρία για επιστροφή και απαραίτητο συστατικό είναι να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας και ο κόσμος μας. Αγοράζοντας ένα εισιτήριο, στηρίζεις την ομάδα και την προσπάθειά της. Σε αυτό θα ήθελα να σταθώ, Γνωρίζετε πολύ καλά ότι τα τελευταία 8 χρόνια, επί εποχής Μαρινάκη, η ομάδα έχει κατακτήσει 7 πρωταθλήματα, Κύπελλα, Ευρώπη. Αυτό δεν έχει γίνει με τα ταμεία ρημαγμένα, αλλά με τον Ολυμπιακό να αποτελεί οικονομικό πρότυπο. Ο Ολυμπιακός πληρώνει φόρους εκατοντάδες εκατομμύρια, ενώ σε άλλες ομάδες αυτά χαρίζονται. Παράλληλα, είχαμε τη δυνατότητα να βοηθήσουμε χιλιάδες συνανθρώπους μας. Το πρόγραμμα εταιρικής ευθύνης και οι φιλανθρωπικές δράσεις του συλλόγου τον καθιστούν πρότυπο για όλη την Ευρώπη. Η προσφορά στην κοινωνία, με εντολή βέβαια του κ. Μαρινάκη, στοχεύει στην επιστροφή της αγάπης του κόσμου σε αυτόν. 

Δεν έχει αντιληφθεί πλήρως ο κόσμος του Ολυμπιακού τι έχει συμβεί στον Ερασιτέχνη. Όταν ανέλαβε ο κ. Μαρινάκης, ήταν υπό διάλυση. Η οικονομική εικόνα ήταν κάκιστη. Όταν ο Μιχάλης Κουντούρης μπήκε μπροστά, ο πρόεδρος του είπε «προχώρα κι εγώ είμαι εδώ». Αυτό που συνέβη είναι πως άλλαξε η ιστορία του συλλόγου. Κατακτήσαμε 55 τίτλους, ενώ από την ίδρυσή του μέχρι το 2010 είχαμε 77. Αυτό συνέβη με τη στήριξη του κόσμου, μέσω της κάρτας φιλάθλου, καθώς και με την οικονομική αιμοδοσία του κ. Μαρινάκη. Φτάσαμε να παίζουμε δυο ευρωπαϊκούς τελικούς σε μια μέρα. Μπορούμε να λέμε πως ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη αθλητική ομάδα στην Ευρώπη. Οι 100 κούπες που βρίσκονται στην τροπαιοθήκη του συλλόγου αντικατοπτρίζουν αυτή την προσπάθεια και εκφράζει την προσπάθεια του κόσμου και των φιλάθλων μας. Ποτέ κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε «γιατί το κάνουμε αυτό» και είναι σημαία υπερηφάνειας για μας. Ο Ολυμπιακός έχει μεγαλουργήσει, όταν αντίπαλοί μας έχουν διαλυθεί, έχουν υποβιβαστεί. Αυτό γίνεται με τη στήριξη της Θύρας 7, των φιλάθλων μας, του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Μιχάλη Κουντούρη, γεμίζουμε κολυμβητήρια, γήπεδα, είμαστε παντού, όταν φυσικά δεν υπάρχουν φωτογραφικές απαγορεύσεις… 

Θα υπάρξει ως και 10% μείωση στις τιμές. Ζούμε στην εποχή που οι Έλληνες υφίστανται τις συνέπειες της κρίσης. Για τέταρτη χρονιά γίνονται μειώσεις και για τέταρτη σεζόν κι αυτό κάτι λέει. Σε όλα τα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, θα υπάρχει μια κερκίδα που θα καλύπτει τις ανάγκες ανθρώπων με κινητικά προβλήματα, ΑμΕΑ και ανέργους, ώστε να μη στερείται κανείς το γήπεδο».


inner

Όπως έγινε γνωστό, η μείωση στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας αγγίζει ως το 10%, ενώ για πρώτη φορά θα υπάρχει εξέδρα για ΑμεΑ και ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα. Τις τιμές αυτές δεν συμπεριλαμβάνεται και το ποσό το οποίο θα πρέπει να δώσει ένας κάτοχος για να είναι οικονομικά ενημερωμένο μέλος στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Αυτό το ποσό ανέρχεται στα 50 ευρώ εκτός από τα "οπαδικά" στα οποία το ποσό ανεβαίνει στα 100 ευρώ για άλλη μια χρονιά με την σύμφωνη γνώμη των οργανωμένων. 

Δείτε τις νέες τιμές στα διαρκείας και την ειδική εξέδρα για οικογένειες
innerinner

inner

inner

inner

inner

Video

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. TAGS