Dole Left
Dole Right

Διαβάστε:

 

Θάνατος επιβάτη τρόλεϊ (video)

Δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε βάρος του ελεγκτή και του οδηγού του τρόλεϊ της γραμμής 12 «Ζάππειο-Άγιος Ιερόθεος», για τις συνθήκες του θανάσιμου τραυματισμού 18χρονου επιβάτη. Εντός της ημέρας οδηγούνται στον εισαγγελέα.

Στον εισαγγελέα οδηγούνται την Τετάρτη ο ελεγκτής και ο οδηγός του τρόλεϊ που εμπλέκονται στο χθεσινοβραδινό τραγικό περιστατικό με το σοβαρότατο τραυματισμό επιβάτη ο οποίος αργότερα εξέπνευσε. Σε βάρος των δύο υπαλλήλων σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Αρχικά, ο ελεγκτής και ο οδηγός είχαν οδηγηθεί στην Τροχαία Περιστερίου και μετά τις καταθέσεις τους αφέθηκαν ελεύθεροι. Όμως, μετά τον θάνατο του νεαρού επιβάτη το πρωί της Τετάρτης, εκδόθηκε ένταλμα και συνελήφθησαν, ενώ εντός της ημέρας παραπέμπονται στον εισαγγελέα.

Το συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης στην οδό Παναγή Τσαλδάρη στο Περιστέρι. Το τρόλεϊ αριθμός 12 εκτελούσε το δρομολόγιο «Ζάππειο-Άγιος Ιερόθεος», στο Περιστέρι.

Ένας 18χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε από ελεγκτή  χωρίς εισιτήριο βρέθηκε έξω από το εν κινήσει τρόλεϊ και τραυματίστηκε σοβαρότατα.

Μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα» και στη συνέχεια στο Γενικό Κρατικό «Γιώργος Γεννηματάς» όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών, σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ του νεαρού και του ελεγκτή, πριν ο 18χρονος βρεθεί έξω από το τρόλεϊ και σκοτωθεί.

Δείτε σκηνές από τον τόπο του τραγικού συμβάντος στο παρακάτω video :

http://www.youtube.com/watch?v=H-ONmZa-0Qg

 

Ανδρέας Μορφόπουλος

Τελευταία τροποποίηση στις
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. TAGS