Dole Left
Dole Right

Διαβάστε:

 

Καψής: Θέμα ημερών το κανονικό πρόγραμμα της ΔΤ

Πανέτοιμη να εκπέμψει κανονικό πρόγραμμα –όπως δελτία ειδήσεων, ενημερωτικές εκπομπές και αθλητικές μεταδόσεις, είναι η Δημόσια Τηλεόραση, είπε ο αρμόδιος υφυπουργός Παντελής Καψής, την Τετάρτη.

3,2,1 - Φώτα, κάμερα, πάμε!  Την εκτίμηση ότι τα επόμενα 24ωρα η Δημόσια Τηλεόραση θα εκπέμψει πλήρες πρόγραμμα, έκανε ο αρμόδιος υφυπουργός Παντελής Καψής, την Τετάρτη. Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση να ανοίξει το Ραδιομέγαρο στην Αγία Παρασκευή και  υποσχέθηκε επιπλέον 1.500 προσλήψεις.

Μιλώντας την Τετάρτη στο MEGAο Παντελής Καψής είπε ότι μπορεί να γίνει εκπομπή κανονικού προβλήματος, ακόμη και ως το τέλος της εβδομάδας.

Είπε ότι «αν δεν υπάρξει κάποιο διαδικαστικό πρόβλημα στις 577 προσλήψεις, που ανακοινώθηκαν την Τρίτη, είναι υπόθεση ημερών να αρχίσει η μετάδοση δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών».

Σχετικά με την απόφασή του να δοθούν, χθες, στη δημοσιότητα τα μόρια των 577 επιτυχόντων, υπογράμμισε ότι έγινε προκειμένου «να μπορεί ο καθένας να βλέπει και αν συντρέχει λόγος να μπορεί να ζητήσει να μετρήσουν ξανά τα δικά του τα μόρια και να λυθεί οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να υπάρξει».

Απευθυνόμενους στους εργαζόμενους της ΕΡΤ που παραμένουν στο Ραδιομέγαρο, τους κάλεσε, για πολλοστή φορά, να το εγκαταλείψουν.

Μόλις γίνει αυτό, ο κ. Καψής δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει άμεσα η δεύτερη φάση των προσλήψεων 1.400 υπαλλήλων.

Η αρχή με τις αθλητικές μεταδόσεις της Δημόσιας Τηλεόρασης έγινε με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που είναι σε εξέλιξη στη Μόσχα.

 

 

Ανδρέας Μορφόπουλος

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. TAGS