Dole Left
Dole Right

Διαβάστε:

 

Ανεβαίνει η θερμοκρασία – Πού θα βρέξει (video)

Αραιές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας οι οποίες σταδιακά και από τα δυτικά θα πυκνώσουν αναμένουμε την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016. 








Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα περιμένουμε την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016, με εξαίρεση τα δυτικά όπου μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και το βράδυ θα σημειωθούν βροχές τοπικού χαρακτήρα, ενώ λίγες καταιγίδες ενδέχεται να εκδηλωθούν στο Κεντρικό Ιόνιο. Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σχηματιστούν ομίχλες, ενώ νωρίς το πρωί στη Δυτική Μακεδονία θα εκδηλωθεί παγετός. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 0 έως 17 στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 20 βαθμούς στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 5 έως 21 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, από 6 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 9 έως 19 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές, αλλά στη Ρόδο οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 20 βαθμούς Κελσίου. 

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στα νοτιοανατολικά πελάγη ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. 

Στην Αττική αναμένονται πολύ καλές καιρικές συνθήκες, με περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και μετά το μεσημέρι νότιοι νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς. 

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις, ενώ τις πρώτες πρωινές ώρες ενδέχεται να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς. 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 

Σχολιάστε

  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. TAGS