Dole Left
Dole Right

Διαβάστε:

 

Άσε μας βρε Ιβαννάκο

Θύελλα αντιδράσεων από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ ξεσήκωσε η στάση του Ιβάν Σαββίδη κατά την ομιλία του στην επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς στη βουλή το απόγευμα της Τρίτης για θέματα επενδύσεων στην Ελλάδα.





Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έδωσε το παρών στη βουλή ως πρόεδρος των Ελλήνων της Ρωσίας και προκάλεσε αντιδράσεις από τους βουλευτές που τον άκουγαν, καθώς δεν δίστασε να τους ειρωνευτεί όταν εκείνοι διαφώνησαν με τις απόψεις του. Λόγω της έντασης που προκλήθηκε μάλιστα, ο προεδρεύων Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης αναγκάστηκε να διακόψει την συνεδρίαση επικαλούμενος την έναρξη των εργασιών της Ολομέλειας.
Συγκεκριμένα, όταν οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ αντέδρασαν στις προτάσεις του Ιβάν Σαββίδη για την ανάγκη μεταρρυθμίσεων στο εργασιακό περιβάλλον, εκείνος απάντησε «ας μην με καλούσατε».
Ο Ιβάν Σαββίδης εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει να υπάρξουν περιορισμοί στα συνδικαλιστικά δικαιώματα, αλλά και ανώτατο όριο ως προς τις ημέρες απεργιών, προκαλώντας την αντίδραση της Ανέτας Καββαδία του ΣΥΡΙΖΑ και των εκρποσώπων του ΚΚΕ.
Οι Σταύρος Τάσσιος και Γιάννης Δελλής κατηγόρησαν τον κ. Σαββίδη ότι οι ομογενείς έχουν στόχο να τσακίσουν τις εργασιακές σχέσεις. «Έρχονται για να κερδίσουν και για αυτό φοβούνται τις απεργίες όπως ο διάβολος το λιβάνι» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τάσσιος.
«Δεν θα πω πολλά λόγια. Τα λίγα είναι αρκετά» συνέχισε παρά τις αντιδράσεις ο Ιβάν Σαββίδης επικαλούμενος μια ποντιακή παροιμία.
«Εάν είστε κατά των επενδύσεων τότε να στραφείτε στον Κάρλ Μάρξ και όχι σε μας» παρατήρησε δηκτικά και αφού ενημέρωσε ότι στις επιχειρήσεις του τηρούνται όλα τα εργασιακά δικαιώματα, πρόσθεσε σε έντονα ειρωνικό ύφος: «Μίλησα για τα προβλήματα που υπάρχουν σε αυτή τη χώρα. Χρειάζεστε νέες θέσεις εργασίας. Στην νεολαία υπάρχει ανεργία της τάξης του 60%. Πρέπει να παρακαλάτε τους επενδυτές να έρθουν. Μας καλέσατε να μιλήσουμε για επενδύσεις. Ας μην μας καλούσατε».
Μάλλον τα μπέρδεψε και νόμιζε ότι μιλούσε σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και όχι εκλεγμένους βουλευτές.

Πηγή: Parapolitika.gr

- See more at: http://www.bam.gr/eidiseis/%CE%ACse-mas-vre-ivannako#sthash.y2gnNuKL.dpuf
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάνε like στη σελίδα του bam.gr στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας:

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Δυσαρεστημένος με Κολοβό ο Σίλβα Σκούπα-Κούτσα »

Σχολιάστε

  1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  2. TAGS